Natyssa komentáře u knih
To bylo boží! Chtěla jsem napsat delší komentář, ale tohle mi přišlo nejvýstižnější, přečtu si něco dalšího od autorky. Líbilo se mi to víc než Navždycky.
Do tohohle sem se zamilovala. Nejdřív mi to přišlo ztřeštěné, ale strašně se mi líbilo že je mezi kluky tolik lásky. Ani jim to nedocházelo, ale bylo znát, jak jim na sobě záleží. Líbí se mi, že je to vidět, i když spolu zrovna nemluví. A máma Paulieho byla super!! Chtěla bych takovou mámu. Celkově moc krásný zamilovaný příběh, u kterého jsem se celou dobu usmívala a někdy jsem se i zasmála nahlas. O knížce mi řekla kamarádka, ale pak jsem si knížku koupila. Nepíšu komentáře, ale tady jsem chtěla. Chtěla bych, aby u nás vycházelo víc takových příběhů. Děkuju holky, že jste ho napsaly.
Nebyla jsem si jistá jestli se mi bude tak dlouhá knížka líbit, většinou čtu radši kratší. Od autorek jsem četla Letní bouřky a ty se mi moc líbily, tak jsem zkusila i tuhle a myslela jsem, že ji budu číst dlouho, ale přečetla jsem ji rychle. Hodně se mi líbily Kasperovy deníky, ještě jsem to v žádné knížce neviděla. Při čtení jsem měla pocit, že jsem tam s nimi zatímco venku chumelí a chci si dát čaj. A to tajemství, co tu nechci psát, mě překvapilo! Vůbec jsem to nečekala a pak když jsem se dívala znova na kapitoly, co jsem četla, jsem to možná čekat měla. Celkově to bylo krásné a možná si to na zimu přečtu znovu. Styl holek mám hodně ráda a do Kaspera jsem se zamilovala (do Erika taky, ale u Kasprových deníků jsem se smála).