netopýrek1985 komentáře u knih
No trochu mě překvapilo, že tento díl je jen a Barbaričem. Jenže mé srdce zaplesalo, když se tam na chvilku objevil Jaroš, který povýšil. Zase povedený příběh
Naprostá spokojenost. Další série kterou bych si pořídila jen už není k sehnání a když už jo tak za neuvěřitelný peníz. Moc hezký ten rok 1659 no nadšenost a Jakob Kuisl těším se na další díl.
Moc krásně napsané. Můj první historický román. Edgar a Radna mě silně zasáhl a hlavně ta doba super.
Opět se díl povedl a co nevidět bude další a doufám, že už se ti dva vezmou
Opět povedený díl a to je má opravdu všechny. Už mě čeká poslední díl a vím že se jednou k této sérii vrátím
Pro mě zase povedený díl. Úplně mě tato série pobláznila a gratuluji Beavoirovi.
Opět zase povedený díl akorát jsem ukápla slzu kvůli Petrovi. Myslela jsem, že to dopadne dobře. Těším se na další díl.
Já byla opět dašená. Jsem zvědavá jak se bude vyvíjet Beavoirova postava. Je mi hodně sympatický. Moc se těším na další díl.
Docela smutný příběh. Prolínají se tam dva příběhy tak to bylo takové zvláštní a jsem ráda že se Olivier vrátil, že byl nakonec jakoby nevinný.
Já byla nadšená a hned na další díl jak to bude s tím Olivierem.
Jó Lottie ta nezklame. Opět pěkně napínavé od začátku do konce. Boyd překvapil a jsem zvědavá co se vyklube z nového parťáka.
Tak takhle dlouho jsem se u knížky nezasmála za mě super a oddechovka
Ježíš to byla taková nádhera. To prostředí a zase nějaké postavy a jejich osudy. Merthin a Caris. Nebo Gwenda. A zase to prostředí a ta doba no nádhera
Zase povedený příběh tak už mi chybí poslední knížka od této autorky. Škoda no líbili se mi moc její příběhy.
Moc moc krásný příběh a to prostředí. Ani si nedokážu představit jak se takhle žilo. Jak fungovala spravedlnost. Až mi běhal mráz po celém těle.
No začíná to být zajímavé. Budu muset přečíst další díl jak to teda všechno bude. Do městečka bych se hned přestěhovala.
To jako vážně. Mě se to moc líbilo děj byl pořád napínavý a ten konec docela překvapující
Tak série úspěšně za mnou a moc mě mrzí, že už skončila. Doufám, že bude aspoň ještě jeden díl jak ta rodina Kuislovic dopadne. Jestlí třeba bude mít Barbara miminko a jak dopadnou Petr a Paul. Moc krásná série.