netopýrek1985 netopýrek1985 komentáře u knih

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Tento autor opravdu nezklame. Parádní jízda.

22.03.2023 5 z 5

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Ty jo další povedený příběh

07.11.2022 5 z 5

Vlk a dýka Vlk a dýka Juraj Červenák

No trochu mě překvapilo, že tento díl je jen a Barbaričem. Jenže mé srdce zaplesalo, když se tam na chvilku objevil Jaroš, který povýšil. Zase povedený příběh

08.09.2022 4 z 5

Katova dcera Katova dcera Oliver Pötzsch

Naprostá spokojenost. Další série kterou bych si pořídila jen už není k sehnání a když už jo tak za neuvěřitelný peníz. Moc hezký ten rok 1659 no nadšenost a Jakob Kuisl těším se na další díl.

12.03.2022 5 z 5

Večer a jitro Večer a jitro Ken Follett

Moc krásně napsané. Můj první historický román. Edgar a Radna mě silně zasáhl a hlavně ta doba super.

30.01.2022 5 z 5

Tiché hlasy Tiché hlasy Patricia Gibney

Opět se díl povedl a co nevidět bude další a doufám, že už se ti dva vezmou

02.05.2024 5 z 5

Lepší člověk Lepší člověk Louise Penny

Opět povedený díl a to je má opravdu všechny. Už mě čeká poslední díl a vím že se jednou k této sérii vrátím

26.04.2024 5 z 5

Břicho nestvůry Břicho nestvůry Louise Penny

Pro mě zase povedený díl. Úplně mě tato série pobláznila a gratuluji Beavoirovi.

10.02.2024 5 z 5

Dlouhá cesta domů Dlouhá cesta domů Louise Penny

Opět zase povedený díl akorát jsem ukápla slzu kvůli Petrovi. Myslela jsem, že to dopadne dobře. Těším se na další díl.

31.01.2024 5 z 5

Světelný klam Světelný klam Louise Penny

Já byla opět dašená. Jsem zvědavá jak se bude vyvíjet Beavoirova postava. Je mi hodně sympatický. Moc se těším na další díl.

08.01.2024 5 z 5

Pohřběte své mrtvé Pohřběte své mrtvé Louise Penny

Docela smutný příběh. Prolínají se tam dva příběhy tak to bylo takové zvláštní a jsem ráda že se Olivier vrátil, že byl nakonec jakoby nevinný.

03.12.2023 5 z 5

Hladový duch Hladový duch Louise Penny

Já byla nadšená a hned na další díl jak to bude s tím Olivierem.

11.11.2023 5 z 5

Poslední zrada Poslední zrada Patricia Gibney

Jó Lottie ta nezklame. Opět pěkně napínavé od začátku do konce. Boyd překvapil a jsem zvědavá co se vyklube z nového parťáka.

18.06.2023 5 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Tak takhle dlouho jsem se u knížky nezasmála za mě super a oddechovka

05.04.2023 4 z 5

Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Ježíš to byla taková nádhera. To prostředí a zase nějaké postavy a jejich osudy. Merthin a Caris. Nebo Gwenda. A zase to prostředí a ta doba no nádhera

01.02.2023 5 z 5

Ostrov šedých mnichů Ostrov šedých mnichů Michaela Klevisová

Zase povedený příběh tak už mi chybí poslední knížka od této autorky. Škoda no líbili se mi moc její příběhy.

11.01.2023 4 z 5

Pilíře země Pilíře země Ken Follett

Moc moc krásný příběh a to prostředí. Ani si nedokážu představit jak se takhle žilo. Jak fungovala spravedlnost. Až mi běhal mráz po celém těle.

09.01.2023 5 z 5

Nejkrutější měsíc Nejkrutější měsíc Louise Penny

No začíná to být zajímavé. Budu muset přečíst další díl jak to teda všechno bude. Do městečka bych se hned přestěhovala.

01.09.2022 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

To jako vážně. Mě se to moc líbilo děj byl pořád napínavý a ten konec docela překvapující

13.07.2022 4 z 5

Katova dcera a prokletí moru Katova dcera a prokletí moru Oliver Pötzsch

Tak série úspěšně za mnou a moc mě mrzí, že už skončila. Doufám, že bude aspoň ještě jeden díl jak ta rodina Kuislovic dopadne. Jestlí třeba bude mít Barbara miminko a jak dopadnou Petr a Paul. Moc krásná série.

20.06.2022 5 z 5