NewKiddo NewKiddo komentáře u knih

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Napětí začíná dost gradovat. Vážně se mi líbí prostředí tady toho rich world. Děj je poutavý a nemůžu se dočkat na další díl.

17.09.2020 5 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Knížku jsem měla přečtenou během chvilky. Velice poutavý příběh. Nechybí napětí a humor. Tím myslím, že jsem se u čtení i zasmála a to je pro mě důkaz dobře napsané knížky. Trošku mě zamrzel závěr a asi bych to ukončila o pár stránek dřív, ale určitě si přečtu i další díl.

26.08.2020 4 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Okey... prosila bych domů někoho jako je Cole. Děkuji!
Jeho postava mi přirostla k srdci už v předešlých dílech, takže jsem se na jeho příběh vážně těšila a nezklamal. Bylo to pěkné a já si četbu velice užila.

23.01.2021 5 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Autorka nezklamala, ale už jsem od ní četla lepší příběhy. Děj je vlastně sám o sobě pěkný a dokonce jsem se při něm zasmála. Knížku jsem četla v angličtině (což mi vůbec nevadí, naopak mě anglické slovní obraty možná baví i víc). 4* doporučuji

23.11.2020 4 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

4* dávám jen proto, protože se mi předchozí díl líbil o něco víc. I tak je ale příběh krásný a rozhodně nezklame. Oddechová romantika. Za mě skvělý.

28.10.2020 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Do čtení jsem se poměrně dost nutila. Chtěla jsem to mít co nejdřív za sebou. Pravděpodobně protože jsem již viděla filmové zpracování.
Knížka nezklame, ale ani nenadchne. Myslím, že každý si dokáže představit, co od příběhu má očekávat.

21.08.2020 2 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Colleen má všechny knihy plné emocí a tahle není výjimkou. Příběh byl zajímavý, originální a já ho přečetla jedním dechem.

02.04.2021 5 z 5

Papírová srdce Papírová srdce Claire Contreras

Hodnotím pěti hvězdičkami, protože se mi tento díl líbí o něco víc než ten předchozí. Je to krásný příběh o druhé šanci... novela Rozdělená srdce by mohla být trochu delší, protože jsem chtěla více nahlédnou do té jejich první lásky, ale i tak se mi příběh moc líbil a zařadím ho mezí své oblíbence.

21.10.2020 5 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Přiznám se, že mě někdy chování Jocelyn trochu vytáčelo, ale právě kvůli tomu jsem se snažila pochopit její situaci. Románek je to krásný a rozhodně plný sexu. Mám tento styl psaní ráda, takže u mě splnil všechny předpoklady.

18.10.2020 5 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Postupně se z toho vyklubal celkem zajímavý, poutavý příběh. Stejně jako první díl jsem knížku hltala.

27.08.2020 4 z 5

London Road London Road Samantha Young

Líbí se mi to prostředí, ve kterém jsou tyto knihy psané. Postavy jsou stejně jako v prvním díle velice sympatické. Užívám si to, že se tam ty postavy stále objevují a tak stále můžeme nahlédnout do jejich života. Nemám co vytknout. Těším se na další díly.

08.12.2020 5 z 5

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Část o Gideonovi mě nebavila. Navíc se mi ani nelíbil styl, jakým byla tato novela napsaná. Skákání z minulosti do současnosti a navíc dva pohledy na událost... :/
Naopak část o Eastonovi byla poutavá. Vzhledem k tomu, že postava už částečně "odhalila" svůj charakter v předchozích dílech, tak se mi líbilo, do jeho světa nakouknout o něco víc. Celá série je prozatím skvělá.

06.10.2020 4 z 5

Plamen v nás Plamen v nás J. Lynn (p)

Sice trošku slabší díl, ale i tak splnil očekávání. Trochu jsem doufala v nějakou bonusovou kapitolu, ohledně ostatních postav, ale i když nebyla, tak se mi zakončení série líbilo. :-)

29.09.2020 4 z 5

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Neurazí ani nenadchne. Je mi jasné, že je knížka směrovaná mladším lidem, ale styl psaní i děj mi přišel až moc jednoduchý. Nevím přesně co, ale něco mi tam chybělo. Celkově bych to ale hodnotila jako uspokojivou romantiku pro mladé.

22.09.2020 3 z 5

Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Tak jo, abych to shrnula. Styl psaní se mi líbí o něco víc a vlastně i děj celkově mi začíná dávat o něco větší smysl. Určitě tuto sérii chci dočíst, protože mě příběh Králů zajímá. Je to holt něco jiného, ve všem je zmatek, vztahy jsou tu zvrácené až stupidní. Přesto se mi ale tato série líbí a rozhodně ji dočtu!
Každopádně doporučuji číst ENG verzi.

01.04.2021 5 z 5

India Place India Place Samantha Young

Knížku jsem si užila stejně jako předchozí tři díly. Miluju to, že se tam stále objevují postavy z předešlých dílů. Autorka dokázala jejich “rodinu” vážně krásně vyobrazit.

22.01.2021 4 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Hodnotím 5*, protože samostatný příběh byl skvělý a bavil mě. Jediné, co mě teda totálně vytáčelo, byl český překlad. Dospělí snad neříkají svým rodičům neustále "maminka a tatínek". A to není jediný překlad, který mi tam prostě neseděl.
Asi v půlce jsem se rozhodla knihu odložit a dočíst ji anglicky a udělala jsem dobře. Anglická verze mě bavila mnohem víc.
Mimo překlad se mi tato knížka moc líbila a plánuji tuto sérii dočíst.

21.01.2021 5 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Asi stejný názor jako na první díl. Vzhledem k tomu, že jsem viděla filmy, tak mě nic moc nepřekvapilo. Hodnotím 3* protože mě vytáčelo neustálé opakování těch samých frází a asi mi úplně neseděl styl psaní. Nečetlo se to špatně. Možná to bylo jen tím příběhem, že jsem se tím musela tak dlouho prokousávat.

26.11.2020 3 z 5

Kaleidoskop srdcí Kaleidoskop srdcí Claire Contreras

Někdy se mi stalo, že jsem se ztrácela v textu a musela třeba některé dialogy číst znovu. Možná je to jen špatným překladem, takže to tu úplně hodnotit nebudu. Děj knížky je jednoduchý a krásný. Nebylo to žádné přehnané srdcervoucí vyrovnávání s minulostí, jak jsem si myslela. Klidné počtení na volné chvíle... doporučuji.

19.10.2020 4 z 5

Víš, že mi chybíš? Víš, že mi chybíš? Estelle Maskame

Celou tuto sérii vlastně hodnotím dost podobně. Pro mě to není žádný hit, ale vzhledem k tomu, že jsem došla až ke konci třetího dílu, tak to nějakou jiskru muselo mít. Líbí se mi posun postav, který jde poznat obzvlášť v tomto díle. Celé je to trošku klišé, ale to vlastně každá romanťárna :-D

10.10.2020 3 z 5