neznamasue komentáře u knih
Nápad s adventnou hrou, otváranie stránok po dňoch, riešenie úloh 10/10 ... Príbeh ide v tomto prípade trochu bokom, ale inak fajn nápad na darček.
Príjemné "jednohubkové" príbehy z pohľadu všetkých hlavných postáv tejto série. Už len také zavŕšenie, záverečná bodka.
Triler, napätie, Londýn, to je moje. Príjemné rozdelenie kapitol, celkom fajn postavy, záver nečakaný. Po večeroch pod dekou celkom rýchlo prečítané :-)
Príjemné pohodové čítanie, zhltla som za jeden deň, bola som zvedavá ako to nakoniec skončí :)
Pokračovanie úspešnej jednotky ma nesklamalo, príbeh pokračuje, autor si zachováva svoju vtipnú nôtu (politicky ladených prirovaní ubudlo - pre mňa plus).
Pohodové čítanie.
Zábavné rozprávanie o živote autobusára v Nórsku.
Fakt som sa zasmiala, niekedy síce boli prirovnania už také "umelé", ale z globálneho hľadiska naozaj vtipná kniha.
Tretia knižka z filmového sveta Harryho Pottera, tentoraz z pohľadu Rona.
Fotografie z filmov doplnené krátkym textom.
Vhodnejšie skôr pre mladších čitateľov.
Alebo pre Potteromaniakov na doplnenie zbierky :) (môj prípad)
Ďalšia knižka zo série Sprievodca k filmom, tentoraz z pohľadu hlavnej postavy - Harryho. Fotky z filmov doplnené krátkym popisom.
Vhodnejšie pre mladších čitateľov.
Táto knižka je venovaná skôr mladším čitateľom. Ide o výcuc a zhrnutie života Hermiony na Rokforte v obrázkovej (fotografickej) podobe, doplnené krátkym vysvetľujúcim textom.
Zápletka aj dej boli celkom schopné, len štýl písania nie je pre mňa. Niekedy mi prišlo všetko také nereálne, naivné a do istej miery aj predvídateľné. Dávam 3/5, myslím, že po ďalšej knižke od tejto autorky ale nesiahnem.