NicaCola NicaCola komentáře u knih

Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu Jeaniene Frost

Kniha se mi krasne cetla, byla akcni a poutava! :-) Moc se tesim na druhy dil...

14.12.2014 5 z 5

Rozesmátá mrtvola Rozesmátá mrtvola Laurell K. Hamilton

Druhy dil byl rozhodne lepší jak díl první :-) už se těším na trojku :-)

23.08.2014 4 z 5

Obnažená Obnažená Sylvia Day

Od knihy jsem dostala přesně to, co jsem očekávala - pohodové čtení v tomhle deštivém počasí :-) Eva mi chvilkama lezla na nervy tím jejím urážením, ale mávla jsem nad tím rukou. Druhý díl už na mě čeká :-D

13.08.2014 4 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Kniha na mě opět udělala dojem, protože tuhle sérii jsem si vážně oblíbila! :) První díl se mi asi líbil o trošičku víc, ale i tak... přečteno jedním dechem a už se těším na třetí díl :)

15.06.2014 4 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Klasický dívčí román s lehkým nádechem erotiky :) Kniha se mi četla vážně úžasně, příjemné čtení pro pozdní večery u bazénu! Moc se těším na druhý díl, který bude určitě o Maggie a hraběti :)

10.08.2013 4 z 5

Proces Proces Franz Kafka

Bohužel jsem zjistila, že tato kniha není šálek mého čaje :-//

03.04.2011 1 z 5

Anna Karenina Anna Karenina Lev Nikolajevič Tolstoj

Klasika světové literatury...

03.04.2011 5 z 5

Najdu si tě Najdu si tě Lisa Kleypas

Krásná knížka. Pro ty, kteří mají rádi historické romány... můžu jenom doporučit :)

03.04.2011 5 z 5

Calendar Girl 2: Duben, květen, červen Calendar Girl 2: Duben, květen, červen Audrey Carlan

Pokračování příběhu Mii se mi moc líbilo:) Dokonce jsem zjistila, že si první dil hodně pamatuji, i když jsem ho četla už před pár lety. Nejlepší byl pro mě v této knize nejspíš duben, ale super bylo, jak se v posledním měsíci červnu všechny měsíce propojily:)

19.05.2023 5 z 5

Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

Kniha mi utíkala, ale... Něco tomu chybělo :-|

01.12.2019 3 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Kniha přečtena za dva dny! Perfektní :-)

02.08.2019 5 z 5

Zhubni Zhubni Richard Bachman (p)

Přečteno v rámci Výzvy 2019! (kniha s názvem v rozkazovacim způsobu)

Moje první kniha od Kinga a... No, čekala jsem rozhodně víc.

07.07.2019 2 z 5

Návrat z temnoty Návrat z temnoty Liz Coley

Knize jsem ubrala jednu hvězdu, protože jsem chvílemi nevěřila, že ji vypráví 13ti leta holka... Jinak byl příběh zajímavý :-)

25.08.2018 4 z 5

Tři tváře Tři tváře Brandon Sanderson

Brandon je prostě Mistr s velkým "M" !! Všechny tři povídky naprosto dokonalé napsané, kniha přečtena jedním dechem :)

01.01.2017 5 z 5

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Super ... romatický, sladký, přeslazený relax! :)

11.12.2016 4 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha se mi líbila, super! :)

27.07.2016 4 z 5

Ohniboj Ohniboj Brandon Sanderson

Kdybych měla po ruce další díl, hned bych po něm sáhla! :)

23.04.2016 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Jennifer Greene

Takže. Kvůli Výzvě 2016 bodu 16 Harlequin jsem si vybrala Nočního Lovce. Po přečtení knížky jsem si uvědomila, proč vlastně vyhazuji penízky za dnešní "erotické romány"? Vždyť přečíst si harlequinku vyjde úplně na stejno! :)

10.01.2016 3 z 5

Ocelové srdce Ocelové srdce Brandon Sanderson

Kniha jsem nedokázala odložit. Když se mi to podařilo, stále jsem nad příběhem přemýšlela. Opravdu můžu doporučit. Těším se na další díl! :)

07.09.2015 5 z 5

Deník mého stínu Deník mého stínu Claire Kendal

Kniha byla napsána velice zajímavě. Líbilo se mi, že kapitoly byly rozděleny na část "deník" a na část "vyprávění". Rozhodně zajímavé počteníčko, které člověka nutí číst dál a dál. Okamžitě jsem se vcítila do hlavní hrdinky. Hvězdičku odebírám za to, že bych klidně prodloužila konec...přišel mi narychlo zkrácený :)

28.07.2015 4 z 5