NicaCola komentáře u knih
Kniha se mi krasne cetla, byla akcni a poutava! :-) Moc se tesim na druhy dil...
Druhy dil byl rozhodne lepší jak díl první :-) už se těším na trojku :-)
Od knihy jsem dostala přesně to, co jsem očekávala - pohodové čtení v tomhle deštivém počasí :-) Eva mi chvilkama lezla na nervy tím jejím urážením, ale mávla jsem nad tím rukou. Druhý díl už na mě čeká :-D
Kniha na mě opět udělala dojem, protože tuhle sérii jsem si vážně oblíbila! :) První díl se mi asi líbil o trošičku víc, ale i tak... přečteno jedním dechem a už se těším na třetí díl :)
Klasický dívčí román s lehkým nádechem erotiky :) Kniha se mi četla vážně úžasně, příjemné čtení pro pozdní večery u bazénu! Moc se těším na druhý díl, který bude určitě o Maggie a hraběti :)
Krásná knížka. Pro ty, kteří mají rádi historické romány... můžu jenom doporučit :)
Pokračování příběhu Mii se mi moc líbilo:) Dokonce jsem zjistila, že si první dil hodně pamatuji, i když jsem ho četla už před pár lety. Nejlepší byl pro mě v této knize nejspíš duben, ale super bylo, jak se v posledním měsíci červnu všechny měsíce propojily:)
Přečteno v rámci Výzvy 2019! (kniha s názvem v rozkazovacim způsobu)
Moje první kniha od Kinga a... No, čekala jsem rozhodně víc.
Knize jsem ubrala jednu hvězdu, protože jsem chvílemi nevěřila, že ji vypráví 13ti leta holka... Jinak byl příběh zajímavý :-)
Brandon je prostě Mistr s velkým "M" !! Všechny tři povídky naprosto dokonalé napsané, kniha přečtena jedním dechem :)
Takže. Kvůli Výzvě 2016 bodu 16 Harlequin jsem si vybrala Nočního Lovce. Po přečtení knížky jsem si uvědomila, proč vlastně vyhazuji penízky za dnešní "erotické romány"? Vždyť přečíst si harlequinku vyjde úplně na stejno! :)
Kniha jsem nedokázala odložit. Když se mi to podařilo, stále jsem nad příběhem přemýšlela. Opravdu můžu doporučit. Těším se na další díl! :)
Kniha byla napsána velice zajímavě. Líbilo se mi, že kapitoly byly rozděleny na část "deník" a na část "vyprávění". Rozhodně zajímavé počteníčko, které člověka nutí číst dál a dál. Okamžitě jsem se vcítila do hlavní hrdinky. Hvězdičku odebírám za to, že bych klidně prodloužila konec...přišel mi narychlo zkrácený :)