nicole1990 komentáře u knih
Bryndzu mám rada jeho série s Kate a série s Erikou patří mezi moje nejoblíbenější , ale tahle knížka se bohužel moc nepovedla nějak mě nenadchla.
Dobre čtení bylo to trosku zamotané a možná i zbytecne moc stran , ale i tak líbilo se .
Knížku jsem četla kvůli čtenářské vyzve a byla jsem mile překvapena .
mě se knížka moc líbila byla čtivá a napínavá. Určitě se těším na pokračování. Uvítala jsem krátké kapitoly .
Musím říct, že konec mě teda hodně zklamal čekala jsem víc ne svým způsobem takhle otevřený konec. Jinak knížka skvělá opravdu žasnu jak můžou být ženy tak hloupé a jít do bytu k někomu koho neznají. Vždyť je to šílené riziko.
Přečteno jedním dechem přesně typ knížek, co mám ráda napínavé od začátku do konce. Fakt za mě super. A konec ten teda hodně překvapil.
(SPOILER) Naprosto dokonalý díl za jeden den přečteny. Od začátku jsem si říkala, že to určitě bude nějak souviset s rodiči děti. A taky, že to tak bylo. Nejvíc mě teda dostala Dowsnova smrt to jsem obrecela. Bude to divné bez něj bude v týmu chybět. Angela opět nezklamala každý díl je super.
Wau tak to byla opravdu jízda od začátku skvělé . Opičák teda nestačí překvapovat. Jen jsem čekala,že tam bude víc o matce .
Super čtení zajímavý příběh akorát jsem čekala, že se dozvím, kdo je teda zavraždil což jsem se nedozvěděla je tam spíš spousta teorii a asi na čtenáři aby si vybral tu správnou. Smrt Djatlovovy expedice bude navždy záhadou.
Opět síla přečteno během chvilky nejde prostě odložit. Musela jsem vědět jak to dopadne. Vrah mě teda překvapil a to hodně. Musím říct, že jsem kolikrát měla sto chutí knížku odložit jelikož vraždy byli hodně morbidní a vrah byl vždy krok před policii. Nejvíc mě stejně dostalo čím si prošel ten malý kluk to pro mě bylo nejhorší u toho jsem brečela. Když je v tom malé dítě to je pro mě hrozne.
Naprosto perfektní detektivka plná zvratů. Určitě si chci přečíst víc knížek od autorky
super oddechová knížka určitě jsem ji nečetla naposledy moc se mi líbila :-)
strašně krásný příběh první díl byl sice lepší,ale tady se mi líbil především příběh s Lilly a vyvíjející se vztah ze Samem..... Jsem ráda,že první díl má pokračovaní škoda,že to není i zfilmované
Druhá knížka od Martina Moravce a opět super skvěle se četla .