Nicolettine komentáře u knih
Bohužel styl psaní mi nesedl,kniha celkově nezaujala,po pár stránkách jsem odložila a nemyslím si, že se k ní ještě někdy vrátím.
Kniha se četla dobře,i přesto, že mi hlavní postava a vypravěčka zároveň, neskutečně lezla na nervy od začátku až do konce.Závěr mě překvapil,i když jsem to tak trochu tušila.
Moje první kniha od této autorky a určitě ne poslední.Kniha se četla sama, napínavá od začátku do konce a závěr knihy jsem měla ještě dlouho v hlavě
Kniha se mi moc líbila.První polovina knihy se sice zbytečně táhla,ale druhá polovina se už četla sama a závěr opravdu překvapil.
Kniha je psána pohledem několika osob v krátkých kapitolách, což mám ráda.
Skvěle napsaná kniha,která vtáhne do děje hned od prvních stránek a už ji nedáte z ruky,dokud se nedozvíte jak to vše dopadne.
Další skvělá knížka,zaujala hned od první stránky.Za mě určitě 5 hvězdiček.
Prvních pár stránek jsem se trochu ztrácela v postavách a měla jsem problém se začíst,ale od třetí kapitoly už jsem hltala stránku za stránkou.Opravdu hodně silný příběh,o to víc,že se to doopravdy dělo.
Ani druhý díl nezklamal.Moc hezky napsaný příběh,který se čte jedním dechem.
Moc pěkně napsaná kniha.Po přečtení prvního dílu jsem ještě tentýž den musela mít doma druhý díl.