Ninaj24 Ninaj24 komentáře u knih

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Super knižka, hltala som ju každú voľnú chvíľku. Autorka opäť krásne popísala miesta Kodane. Vzťahy medzi výletníkmi super, aj zápletka, celé sa mi to veľmi páčilo. Čítala som ju ako druhú v poradí a určite odporúčam :-) Pri tejto knihe mi vôbec nevadilo, že viem, ako to skončí.

10.01.2021 4 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Knihu som si vybrala na základe hodnotení a teda úplne ma pohltila. Pekný príbeh v krásnom prostredí, čítala som ju ako prvú a určite odporúčam. Opis prostredia autorka zvládla super, veľmi ma bavili tie ich výlety a postupné zbližovanie postáv :-)

10.01.2021 4 z 5

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Poslednou knihou zo série únikov som sa prebojovávala. Asi som mala jednotlivé knihy prekladať inými pretože už som nehltala stránky, ako napr. Hotýlek alebo Kavárnu /tie sú naozaj top!/, príbeh ma ničím nezaujal, ani príjemné prostredie Chorvátska ma nijako neočarilo, nie som totižto plážový typ :-D No keby sa mám rozhodnúť ešte raz, určite by som si kúpila všetky knihy :-D Mám rada tieto série uzavreté, či už sú také či onaké.

17.01.2021 3 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Nič špeciálneho, čítala som ju ako tretiu v poradí, nenadchla ako hotýlek alebo kavárna, ale prečítané šup šup. Keby ju mám čítať ako prvú, určite nepokračujem. Páčili sa mi vzťahy medzi účastníkmi kurzu, vzťah hlavnej postavy s namysleným chlapom už nebol bohvieaký. Ale nakoniec to aj tak všetko dobre dopadlo :-)

10.01.2021 3 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Ďalšia pohodová kniha od Julie Caplin. V podstate ide stále o to isté, iba iné prostredie, ale aj tak ma tie jej príbehy bavia. Vhodné ako odreagovačka po práci na vypnutie, aj keď už v polovici viete ako to skončí. Todd robí drahoty a na konci prekvapí. Čakala som dlhší koniec, také na rýchlo utnuté. Zatiaľ najlepšie boli pre mňa "Hotýlek na Islandu" a "Kavárna v Kodani".

10.01.2021 3 z 5