Nora_Viky komentáře u knih
HH měl skončit Policií. Začíná z toho být takový norský Tak jde čas. Zklamání, bohužel, tři hvězdy, že je to Harry.
Zatím nejslabší z kvarteta Trhlina, Tma, Strach a Propast. Mám pro Kariku a slovenskou krajinu slabost, dám mu šanci i příště. A ráda bych se zase bála.
Nesbo je vždy noční bojovka. Tak tohle bylo čtrnácti večerní trápení. Vlastně tam nebyla jediná postava, kterou bych si oblíbila. Dávám 3* jen že je to Jo.
Žízeň po Žízni ukojena. Ale už je to překombinované, chtěla bych starého dobrého HH.
Nejmilovanější kniha v dětství. Nejčtenější kniha mého života. Uspávanka zpívaná Ivou Bittovou ♥
Kniha mi dělala společnost při mé dlouhodobé nemoci a jako jednu z mála jsem si ji vydržela šetřit. Hodně mě bavila, skvělá zápletka, úžasný a barvitý popis nádherné krajiny. Zajímavosti o včelách a jejich vlivu na přírodu. Myslím, že si ráda koupím další a pan May se přidá mezi mé oblíbence.
Asi moje nejoblíbenější. 2. sv. válka, telefonáty na záznamník Ellen. Poslouchám ji i v autě jako audioknihu.
Tak tahle kniha mě nezklamala, jako milovnice sci-fi a čínské mytologie dávám plný počet.
Po dvou předchozích docela zklamání. Málokdy se musím přemáhat, abych knihu dočetla.