Nuny komentáře u knih
Kniha je velmi čtivá. Zaujala mě svým nápadem a zpracováním. Obsah je nápaditý a nutí Vás číst, což umí jen dobré knihy. Jak píše Ellis, konec je překvapivý...
Mně se kniha moc líbila. Příběh u kterého nemusíte nijak zvlášť přemýšlet, vše se samo naservíruje a vy jen s pokyvováním hlavy souhlasíte. Ano tak se to dalo čekat... Ano tohle jsem si přesně myslela. Přesto je dílo pěkně a lehce napsané a dávám pět hvězdiček, protože si to zaslouží.
Kriminální příběh, který mě velmi zaujal. Obsahově je velmi pestrý a sledovat krok za krokem práci mezi policií a vrahem, je vskutku zajímavé. Doporučila bych každému, kdo má dobrou představivost a zájem o zápletku, kterou si budete pamatovat.
Mimochodem film se docela povedl, samozřejmě mistr ve svém oboru Anthony Hopkins zahrál svou roli výborně.
Moc dobrý nápad zkombinovat vaření a hudbu. Kuchařka je velmi pestrá a vybere si zde každý.
Příjemné komentáře z Martinových zážitků a cest jsou jen zpestření.
Tato sága je moc hezky napsaná. Ne že bych se k tomu musela nějak vracet, ale čtyři hvězdičky si rozhodně zaslouží.
Doporučila bych akorát, nejdřív přečíst knihu a potom shlídnout film. Obráceně mi to šlo lehce ztuha, protože jsem si vybavovala detaily z filmu a pořád porovnávala z knihou.
Harry Potter je nádherně propracovaný sedmi dílný příběh, který mě velmi upoutal. Četla jsem všechny díly a sláva Rowlingové a jejímu umění.
Bohužel filmy jsou velmi nepodařené, ale to patří do jiného hodnocení. Zážitek z knihy mi rozhodně nepokazí.
Kniha Embéčkem kolem světa je úžasné čtení. Nejsem fanoušek cestopisů, ale fanoušek starých škodovek, takže jen proto to byla moje volba.
Měla jsem možnost Michala Vičara poznat osobně. Vyprávěl nám svůj příběh s fotkami a jeho vtipné komentáře neměly chybu.
Kniha je napsaná velmi pěkné a čtivě. Stále je něco co Vás překvapí, jako samotná cesta.
Strhující stejně jako Mlhy Ölandu. Kniha mě pořád nutila číst do konce, až naplnila mé očekávání. Mohu jen doporučit.
Další ze švédských autorů, který absolutně nezklamal. Dílo je čtivé a chvílema mrazivé, jako sever samotný. Závěr je strhující.
Velmi čtivá kniha. Zajímavá tím, jak někdo může natolik věřit, až zabije. Závěr je přesně podle Saulova gusta a tak jak by to dopadlo v reálném životě. Doporučuji!
Další Saulova kniha, která se povedla. Samotný příběh Vás vtáhne do děje a Vy musíte číst, číst a číst. Vynikající!
Utrpení neviňátek bylo první dílo od tohoto autora, které jsem četla. Musím říct, že na mě udělalo hluboký dojem. Vše je tak důkladně popsáno, až jsem občas byla součástí příběhu. Myslím, že mohu s potěšením konstatovat, že John Saul je vynikající spisovatel a mě uchvátil...