Nunynka Nunynka komentáře u knih

Milenka spravedlnosti Milenka spravedlnosti Jeffery Deaver

Klasická Deaverovka. Ze začátku jsem se ztrácela v postavách,ale na poutavé čtení to nemělo vliv.

25.09.2015 5 z 5

Krvavá řeka Krvavá řeka Jeffery Deaver

Ale tak jo,konec se mi líbil a některé zápletky taky,ale jak už tady někdo psal, měla jsem trochu problém rozeznávat kdo je kdo.

03.09.2015 4 z 5

Spolubydlící Spolubydlící John Lutz

Začátek zdlouhavý a konec příliš rychlý. Ale napínávé to bylo taky. taakže doporučuji.

31.08.2015 4 z 5

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Už jsem byla přesvědčená,že dám dokonce tři hvězdičky,ale Deaverovi to prostě udělat nemůžu. Jedna z nejslabších knížek od tohoto autora.

23.08.2015 4 z 5

Hranice věčnosti Hranice věčnosti Ken Follett

V některých chvílích jsem se už trošku nudila. Dva předchozí díly se mi libíly víc. Ale některé pasáže byly zase velmi napínavé. Třeba útěk přes zeď. Ale celkově je trilogie hodně povedená.

16.08.2015 4 z 5

Žhavé zprávy Žhavé zprávy Jeffery Deaver

To je poprvé co musím dát Deaverovi 4 hvězdy místo 5. A to mě Rune jako postava hodně baví. Ale tato kniha byla nějak nezáživná ani konec mě nějak nepřekvapil.

27.07.2015 4 z 5

Léčba Léčba Robin Cook

Potom co jsem se prokousala sto stránkama pojednávajících o japonské mafii, to začalo být trochu zajímavé.Už jsem myslela,že možná dám i 4 hvězdy,ale konec to zase trochu pokazil. Začátek byl moc zdlouhavej a konec zase moc rychlej.

25.07.2015 3 z 5

Mělké hroby Mělké hroby Jeffery Deaver

Tentokrát musím dát o hvězdu méně. Konec opět super,ale tak nějak se to ze začátku táhlo a chvíli jsem čekala na rozjezd. Kdybych Deavera nečetla,tak se mi to líbí asi moc,ale je pravda,že jeho novější knihy jsou prostě o hodně lepší.

24.06.2015 4 z 5

Ďáblova slza Ďáblova slza Jeffery Deaver

Chtěla jsem dát 4 hvězdičky,ale je to prostě Deaver - musím dát 5. Ale konec už se mi zdál hodně přitaženej za vlasy a hlavně to skončilo na Deavera nějak romanticky :-)

12.05.2015 5 z 5

Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Zatím asi nejlepší kniha od Deavera kterou jsem četla. Líbilo se mi,že tam byly dva případy naráz a vůbec mě nenapadlo,že by se mohli propojit a to jsem si myslela,že už trošku Deavera znám :-)
A hlavně ani Lincoln není zas tak dokonalý a Hodinář se určitě zase někde objeví.

17.04.2015 5 z 5

Panoptikum Panoptikum Jeffery Deaver

Super kniha. Až na jednu povídku se mi všechny moc líbily. Znovu neuvěřitelné zápletky. Z některých by šli udělat i pěkný thrilery :-)

09.04.2015 5 z 5

Dívej se, jak umírají Dívej se, jak umírají Ed McBain

Kniha mě ani nenadchla,ale nebyl to ani žádný propadák.

05.04.2015 3 z 5

Dvanáctá karta Dvanáctá karta Jeffery Deaver

Knih od Deavera jsem přečetla už mnoho a vždycky při další knize si říkám,tak teď už mě nic nepřekvapí. A zase se mu to povedlo. Tentokrát dokonce i víckrát. Deaver je prostě nepřekonatelný.

29.03.2015 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Super. Knížky od J.K.R. se skvělě čtou. Začtu se a najednou zjistím,že mám půlku za sebou. Moc se těším na další a tyhle knížky zaujímají čestné místo v mé knihovně.

19.03.2015 5 z 5

Iluze Iluze Jeffery Deaver

Už trochu překombinované,ale opět jsem takové rozuzlení nečekala. Čím víc knížek od Deavera čtu,tím víc si říkám před čtením další jeho knížky,že tentokrát to určitě uhodnu,ale bohužel nebo snad i bohudík se mi to ještě nepovedlo :-)

15.03.2015 5 z 5

Zima světa Zima světa Ken Follett

Myslím,že oba dva díly by měli být jako povinná četba ve škole. Bylo to čtivé a zároveň strašně poučné.

03.03.2015 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Jestli ještě někdě uslyším nebo si přečtu slovní spojení moje vnitřní bohyně,tak už to fakt asi nepřežiju. Dala jsem tři hvězdičky jen proto,že občas tam nějaká akce byla. Ale postelové scény už mě absolutně neohromily. První díl se mi líbil,protože nic podobného jsem nečetla,ale teď s odstupem času musím uznat,že tato trilogie je normální průměr. A hlavně všechno se neustále opakuje. Buď je naštvaný on nebo ona. A ve finále to skončí jako nějaká pohádka. A žili spolu šťastně až do smrti.

17.02.2015 3 z 5

Kamenná opice Kamenná opice Jeffery Deaver

Tak tentokrát jsem trochu tušila a až takové překvápko to nebylo. Ale stejně jsem to četla jedním dechem.

10.02.2015 5 z 5

Pád titánů Pád titánů Ken Follett

Úžasná kniha. Některé pasáže byly zdlouhavé,ale i tak jsem knihu četla jedním dechem. Vždycky jsem se těšila o jaké postavě bude další kapitola. Moc se těším na druhý díl.

01.02.2015 5 z 5

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Opět mě Deaver dostal. V půlce knihy jsem si říkala,že tentokrát je to jasné a už vlastně vím jak to všechno bylo a znovu jsem naletěla. :-) Prostě je to mistr zápletek a překvapení.

12.01.2015 5 z 5