olívoil olívoil komentáře u knih

Krev na kapradí Krev na kapradí Vlastimil Vondruška

opět skvělá práce pana spisovatele

01.11.2019 5 z 5

Naše heslo Apokalypsa Naše heslo Apokalypsa Veronika Černucká

čtivá oddychovka

13.09.2019 4 z 5

Únor Únor Gabrielle Lord

Kniha pro teenagery...……..doma jsem měla právě Únor, nicméně dětské knihy mám ráda, takže dočtu celou sérii

21.08.2019 3 z 5

Veselé Vánoce Veselé Vánoce Walt Disney

perfektní pro malé děti, přečtu ji vnoučkovi

04.06.2019 3 z 5

Čas pampelišek Čas pampelišek Jarmila Dědková

úžasná vzpomínka na mládí...……..dívčí románky...…….první lásky...…….romantika...…...ano, je to jiné než dnes, ale dnešní mládeži vůbec nezávidím...……...ráda jsem se ve vzpomínkách vrátila

03.03.2019 5 z 5

Kryštofe, neblbni a slez dolů! Kryštofe, neblbni a slez dolů! Iva Procházková

prima počtení, ráda čtu dětské knížky...…...tuto máme doma dlouho, ale já ji četla dnes poprvé

23.02.2019 2 z 5

Mladý Maigret Mladý Maigret Jan Cimický

úžasná oddychovka

07.11.2018 5 z 5

Zůstaň, lásko Zůstaň, lásko Judith Arnold

Harlequinky běžně nečtu (i když jich pár doma mám)..........taková klasická romantika s trochou erotiky...........četla jsem v rámci Čtenářské výzvy

21.11.2020 3 z 5

Tvář Aeny Tvář Aeny Jurij Ivanovič Konstantinov

Ačkoli sci-fi není můj šálek kávy, tuto knihu jsem nakonec přečetla s chutí. Krátké povídky mě zaujaly a občas i pobavily. Čtyři hvězdičky proto, že opravu tento žánr tolik nečtu.

28.10.2020 4 z 5

Stín bílé skály Stín bílé skály Miloslav Fábera

Zdědila jsem spoustu knih po mamince...…...….sáhla jsem po téhle...…...klasický román...…...osidlování pohraničí po 2.světové válce a tehdejší život a problémy.....určitě ji podruhé číst nebudu

11.06.2020 2 z 5

Krámek s kráskami - Život střídá smrt Krámek s kráskami - Život střídá smrt Petr Prouza

Měla jsem si vybrat knihu o svatbě...…….sice smrt patří k životu, ale toto je smrt mladé maminky dvou malých kluků.....autor vychází z vlastní bolestné zkušenosti...…….v tomto díle je jasně ukázáno, jak jsou každodenní šarvátky malicherné...………...smutný příběh, proto jen 4 hvězdy

20.05.2020 4 z 5

Tvář toho druhého Tvář toho druhého Kóbó Abe

kniha mě příliš nenadchla...……….přečetla jsem ji v rámci čtenářské výzvy...……..pouhé vyprávění a zdlouhavé poopisy jednání hlavní postavy

03.09.2019

Ruslan a Ludmila Ruslan a Ludmila Alexandr Sergejevič Puškin

Pohádkový příběh je klasikou, nicméně jsem se musela prokousat poezií, kterou je příběh napsaný, proto jen 3 hvězdičky.
Dočítám , dá se říct, povinnou studentskou četbu.
A dala jsem si předsevzetí dočíst celý Výbor z díla A.S. Puškina

19.07.2019 3 z 5

Němá barikáda Němá barikáda Jan Drda

klasika...……..spousta povídek zfilmována

07.07.2019 3 z 5

Řeky Londýna Řeky Londýna Ben Aaronovitch

Nějak jsem od této knihy čekala víc...…..příliš mnoho osob, situací, pro mě zmatek...…….snad se mi další díly budou líbit víc

14.03.2019 3 z 5

Noc, kdy jsem měla zemřít Noc, kdy jsem měla zemřít Veronika Černucká

Zajímavé detektivní příběhy se šokujícími rozuzleními. Dobře čtivá.

17.07.2018

Lesní majáles Lesní majáles Tony Wolf (p)

někdy je potřeba sáhnout i po dětské knize...….ilustrace i příběhy se mi oživily stejně, jako když jsem ji četla svým dětem

15.07.2018 3 z 5