Olous1 komentáře u knih
Tak bohužel,knihy od této autorky mi nesedí,nemůžu se začíst. Moc mě to mrzí,ale už do žádné nepůjdu. No nemůže se každému vše líbit. Knih je moc a času málo.
Moje první knížka od autora. Jsem spokojená, divím se, že jsem na tuto sérii narazila až teď. Perfektní počteníčko, přečteno za jeden den, styl psaní a námět skvělý a těch dílů. Čeká mě skvělé čtení na hodně dlouhou dobu. Autora zařazuji do oblíbených. Za mě 100%.
Tentokrát jsem se moc nebála,o trochu slabší díl oproti ostatním,ale přesto se to dobře četlo. Taková jednohubka na cesty. Ale i přesto všechno jdu do dalšího dílu.
Mě se kniha líbila,moje oblíbená Margit Slimáková zde píše zajímavé úvahy a rozhodně s ní zcela souhlasím. Ale i ostatní příběhy jsou velmi zajímavé a určitě stojí za přečtení a udělat si sám svůj vlastní názor.
Opět perfektní pokračování série. Kniha má dvě dějové linie,to mám ráda. Děj vás vtáhne hned od začátku,jdu na další a bohužel asi poslední díl. Za mě 100%.
Tak se budu po desáté opakovat,bomba wow, prostě perfektní počteníčko od Chrise Cartera. Akorát až přečtu celou sérii,co budu číst,no dám si to od začátku:-) Za mě 100%.
Tak opět perfektní počteníčko, nová série s šéfinspektorem Robertem Kettem se mi moc líbí. Knihu jsem přečetla za jediný den. Od první stránky mě to vtáhlo a nedalo se přestat. Takto by měla vypadat datektivka. Za mě 100%.
Vše o knize napsala moc pěkně má knižní přítelkyně TaLu. Moc hezké počteníčko. Autorka vás vtáhne do děje a nepustí. Příběh utíká velmi rychle,kapitoly jsou krátké, takže za chvilku máte přečteno. Už se těším na další díl a doufám, že bude krásný jako tento díl. Za mě 100%.
Další skvost přibil do mé knihovny. Jednoznačně nejlepší díl, perfektní recepty na celý den a velmi jednoduché, perfektní pomazánky,kuchařinky doporučuji zakoupit. Za mě 100%.
U této knihy se opravdu nudit nebudete. Bylo to moc, moc krvavé,jen pro silné povahy. Inspektorka Anjelica je mi sympatická a doufám, že bude další díl, moc se těším. Za mě,100%.
Tak to je kniha určena pro pejskaře. Vtipné vyprávění od štěněte až do dvou let. Chvilku jsem zavzpomínal na naše začátky z naší krásnou fenečkou. Příběh je vyprávěn z pohledu pejska jménem Dexter. Mě se tato útlá kniha líbila, dostala jsem ji od své snachy... děkuji moc.
Kniha ještě po babičce. Docela mě překvapilo malé hodnocení,i přesto jsem po knize sáhla a kupodivu jsem si to užila. Sice tento druh psaní moc nečtu,ale bylo to moc pěkné čtení. Určitě doporučuji. Byla jsem napnutá od začátku až do konce.
Jsem moc mile překvapena. Moje první knížka od autorky a moc mě to bavilo. V knize najdete napětí,trochu erotiky a hlavně ten konec byl opravdu překvapující. Za mě 95%, určitě to není poslední kniha od autorky.
Já jsem opět spokojená. Má oblíbená autorka mě nikdy nezklame. Zajímavé téma a konec opět překvapil. Za mě 95%.
Opět perfektní počteníčko, začátek byl pozvolný, v půlce knihy začíná děj být velice zajímavý a konec bomba. Autorka se s každou další knihou zlepšuje. Tato série je velmi povedená a zdobí mou knihovnu.
Bomba,wow přečteno za jeden den. Díky zlomenému kotníku mám čas,tak mohu číst a jsem ráda, neboť jak vezmete knihu od Chrise Cartera,tak nemůžete knihu odložit. Připomínán ... kniha není pro slabé povahy. Za mě 120%, a ten konec je skvělý:-)
Tak tohle mě fakt nebavilo, no co napsat, takové trochu slátaniny, páté přes deváté. Hlavně ta otázka... zeptejte se sami sebe,nic moc jsem si z této knihy nevzala.
Že začátku mě kniha vtáhla do děje, ale postupně jsem se začala nudit,konec byl takový zvláštní. Kniha neurazí ale ani nenadchne. Za mě 70%.
Poskytuje ženám velké množství informací,o léčbě, příčině nemoci a objasňuje otázku... proč zrovna já. Velmi podrobně napsané,za mě 100%.
Tak to bylo hodně těžké čtení,za každou kapitolou jsem musela knihu odložit. Válka je hrozná věc,co prožívali lidí v Osvětimi je příšerné. Kniha by měla být povinnou četbou,aby si každý uvědomil jakou má cenu lidský život.