Olous1 Olous1 komentáře u knih

Slušní lidé Slušní lidé J. P. Delaney (p)

Tak to byla zase jízda. Moje první knížka od autora,a velmi povedená. To se četlo samo. Téma perfektní,ale nechtěla bych si tím projít... výměna miminek. Knihu jsem si zařadila do čtenářské výzvy a samozřejmě zdobí mou knihovnu,za což jsem velmi ráda. Za mě krásných 100%. Jinak přečteno jedním dechem.

18.03.2022 5 z 5

Úzkosti a jejich lidé Úzkosti a jejich lidé Fredrik Backman

Opět perfektní počteníčko, můj oblíbený autor. Kniha vás nabádá k zamyšlení,v některých pasážích jsem se našla. Určitě si ji přečtěte, hlavně v této době pohladí na duši. Za mě 100%.

07.03.2022 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Opět dobrá detektivka,pro mě malinko slabší díl. Jinak autor píše velmi dobře, určitě doporučuji přečíst.

28.02.2022 4 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Takže toto byla zase jízda. Nemám co vytknout, perfektní thriller, kniha je napínavá od začátku až do konce. Za mě 100%.

19.02.2022 5 z 5

Podlost Podlost Karin Slaughter

Opět perfektní počteníčko, tato série se mi líbí, určitě doporučuji a jdu do dalšího dílu.

17.02.2022 5 z 5

Minulosti neutečeš Minulosti neutečeš Anders Roslund

Začátek knihy bomba,ale pak nastalo rozčarování a zklamání. Nalákalo mě vysoké hodnocení,ale vůbec mi to nesedlo. S velkým vyčerpáním dočteno.

17.02.2022 2 z 5

Úzkostný pacient Úzkostný pacient Radkin Honzák

Kniha je hodně odborně napsaná,ale něco málo jsem se dočetla a to mi stačilo. Jsou zde i příběhy lidí s různými typy psychické nemoci.

17.02.2022 4 z 5

Poslední knihkupectví Poslední knihkupectví Madeline Martin

Než začnete číst tento nádherný román, radím vzít si den volna, neboť až začnete číst tak nebude chtít knihu odložit. Zatím nejlepší kniha tohoto roku. Smutný,ale zároveň krásný příběh z období války. Povinná četba pro všechny milovníky knih. Za mě 120%.

16.02.2022 5 z 5

Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Opět perfektní duchařina,poklona paní autorce. Opět jsem se dost bála, hned na začátku mě kniha vtáhla do děje, takový dům bych nekupovala:-) a ty krásné ilustrace...moc pěkné. Jdu do dalšího dílu, uvažuji o koupi celé série. Za mě 100%.

09.02.2022 5 z 5

Rakovina prsu a zdravá výživa Rakovina prsu a zdravá výživa Diane S. Klein

Knihu jsem si zakoupila v levných knihách, neboť se mi tento problém trochu dotýká. Jsem vcelku spokojená, dozvěděla jsem se dost věcí a potěšili mě i recepty. Je opravdu třeba o své tělo více pečovat.

09.02.2022 4 z 5

Průvodce tradiční čínskou medicínou Průvodce tradiční čínskou medicínou Čang Ifang

Tak toto bylo opravdu hodně zajímavé čtení. Moc pěkně napsané,kdo se zajímá o čínskou medicínu,tak určitě doporučuji. Přiznám se, že některým věcem jsem nerozuměla, proto si knihu asi koupím,abych mohla kdykoliv do ní nahlédnout. Co mě hodně zaujalo,bylo tai-či, meditace a terapie jídlem.

06.02.2022 5 z 5

Autoimunitní onemocnění Autoimunitní onemocnění Kippola Palmer

Velice zajímavé čtení, dobrý popis všech problémů i s příběhy lidí.

04.02.2022 4 z 5

Jak Krtek ke kalhotkám přišel Jak Krtek ke kalhotkám přišel Eduard Petiška

Kdo by neměl rád krtečka. Už jako malé děti jsme ho milovali a vyrostli na něm. A i můj vnouček ho má moc rád. A ta nádherná ilustrace,co dodat. Mnoho generací na krtečkovi vyrostlo.

01.02.2022 5 z 5

Než jsem zemřela Než jsem zemřela S.K. Tremayne (p)

Bohužel, já jsem se vůbec nemohla začíst, mrzí mě to ale odkládám. Snad někdy příště.

01.02.2022

Když viry útočí Když viry útočí Jarmila Mandžuková

Vážení čtenáři,tuto knihu raději nečtěte,je to zbytečná ztráta času. Vše co je zde napsané,to už známe z televize, médií, tím nás masírují dva roky. Nic nového pod sluncem.

29.01.2022 1 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Po delší pauze jsme opět sáhla po mém oblíbeném Chrisu Carterovi a opět perfektní thriller. Pan autor s každou novou knihou přitvrzuje na brutalitě, takže toto čtení opravdu není pro každého. Přečteno za jeden den. Za mě 100%.

26.01.2022 5 z 5

Klinická smrt Klinická smrt Markéta Harasimová

Tak ani nevím co napsat. Velice emotivní příběh, velmi dobře zpracované a napsané. Četbu jsem si opravdu moc užila. Závěr, peníze nejsou všechno, důležité je prožít svůj život naplno a dobře. Paní autorku řadíme do oblíbených. Za mě 100%.

22.01.2022 5 z 5

Propast času Propast času Roman Bureš

Bohužel tato kniha není můj šálek kávy, začátek mě docela chytnul,ale pak jsem se začala trochu ztrácet. Kniha je spíše vhodná pro dospívající mládež. Jinak plně souhlasím s komentářem mé knižní přítelkyně Chytuš. Do dalšího dílu nepůjdu, času je málo a knížek mnoho.

18.01.2022 3 z 5

Co dělá tenhle knoflík? Co dělá tenhle knoflík? Bruce Dickinson

Samozřejmě jsem fanoušek skupiny Iron Maiden, takže byla povinnost přečíst tuto biografie. Vcelku dobře zpracované a napsané, ale některé pasáže byli malinko nudné. Ale přesto stojí za přečtení fanoušci. Za mě 85%.

17.01.2022 4 z 5

Podzimní případ Podzimní případ Anders de la Motte

Tak toto bylo opravdu moc dobré počteníčko. Zápletka zajímavá, velmi dobře zpracované a konec opravdu překvapil. Dopadlo to úplně jinak než jsem předpokládala. Za mě 100%.

17.01.2022 5 z 5