oolinkaa komentáře u knih
Zajímavé číst dopisy takhle pohromadě, ještě ke všemu z pohledu Němců, co byli ve wehrmachtu. Není to špatné..ale dle mě to není přečíst knihu od začátku do konce v kuse, spíš číst pár dopisů a dost..a po čase se k tomu zase vrátit, vstřebat dojmy, uhel pohledu a jejich vnímání .. ač dělali, co udělali, byli to také jen lidé , kteří milovali a meli doma svou rodinu a přátele
Nebylo to špatné, některé pasáže velmi čtivé, jiné naopak zcela zbytečné. Ale určitě zkusím další knihy od autora
Vůbec mi to nepřišlo špatné. Je pravda, že konec byl trochu přitaženy za vlasy a asi by to takhle nefungovalo, ale na druhou stranu proč ne. A popisy z černých dveří neměly chybu .
Velmi povedená kniha pro malé děti. Odklápěcí okénka, vozidla všeho druhu. Jo, to se nám líbí
Velmi pěkně napsané o hledání ,,pokladu,, Jantarové komnaty. Thrillerem bych to nenazvala , ale takový příběh s detektivní zápletkou. Mě se kniha líbila.
Kniha není špatná, ale zvukově tam mohlo být více zvuků. Jinak ilustrace a celkově kniha textem a dějem ujde.
Bezva nápad na rostoucí knihu. Vidim to prvně. Obrázky jsou krásně barevné, co zaujme každého prcka, kterého baví stavba, bagry, nakladače apod. Jen je důležité dávat pozor na stránky, aby se hned ty přídavné strany nevyrvaly.
Super obrázky s popisky, některé stránky jsou rozložitelné. Za nás prima
Další pěkná kniha ze série jak to chodí. Prijemne obrázky a příběh, syna kniha baví
Nebylo to špatné. Mluví se tam o Židech za války,ale je to koncipováno do let 1946 až 48, tedy do období, které není až tak profláknuté. Je to čtivé, z pohledu dvou mladých lidí, ale některé pasáže a úseky jsou zbytečně zdlouhavé, nudné, zbytečné. Ale myšlenka knihy super.
pěkná kniha ze serie podívej, co všechno dokáže.. ale myslím si, že policejní auta jsou o stupínek hůř zpracované, jak ostatní díly. jak už psala paní níže, aut je minimum, spíše je to zaměřeno na policejní práci jako takovou. nicméně opět povedená kniha od svojtky.. nám se líbila
krásná poučná kniha o traktorech a pracích na poli pro nejmenší. doporučujeme
první obrázkový slovníček o traktorech a kombajnech. velmi kladně se synem hodnotíme..rádi si v knize listujeme a prohlížíme.. svojtka má prostě top knihy
ač jsou v knize jen obrázky bez textu, tím asi lépe. syn (2,5let) je z knihy nadšený, neustále si v ní listuje, ukazuje.. najdete zde vlaky, traktory, bagry, motorky, auta, lodě, letadla a mnoho dalších dopravních prostředků. momentálně za syna hodnotím jako top kniha
Už to nebylo tak čtivé jako první díl, ale posledních cca 60stran se to rozjelo a zase mě to bavilo. Určitě se těším na 3.dil, takhle člověk neví, jak to vše dopadne :)
Tak tohle jsem ani nečekala.chytlo mě to od první chvíle. Bylo to velmi čtivé a napínavé, jak vše nakonec skončí. Kdo má rád romány z 2.sv.v., rozhodně doporučuji