Opatov komentáře u knih
Dalsi oblibena ceska autorka detektivek. Hezky se cetlo. Doporucuji.
Vynikajici ceska detektivka. Mam prectene i zbyvajici detektivky autorky. Tahle je nej, ale ctive jsou vsechny.
Perfektni pro milovniky muffinu. Prehledne, mensi format, krasny obal.
Bezvadna publikace, prehledne. Vetsi format, dobry design.
Po knize jsem zdrahave sahla na doporuceni. Prijemne prekvapeni! Bezvadna detektivka, ma spad. Velmi pripomina styl knih Dominika Dana. Rada si pripadne prectu dalsi knizky co napise, krome Asfaltu!
Oblibeny autor, cetla jsem opakovane. Krasne se cte, podle me jedna z nejzdarilejsich knih o nekolikanasobne kralovne. Doporucuji!
Vynikajici kniha, velmi poutave vyliceny atentat na Heydricha. Oproti jinym kniham mi prijde pravdivejsi popis udalosti.
Silny pribeh s necekanym koncem. Nezapomenutelne. Jako ostatne vetsina autorcinych knih.
Jedna z knih, kterou neposlu dal. Maria Riva maminku tedy opravdu nesetri, na druhe strane ji vsak objektivne vylicila jako stoprocentni profesionalku, ktera pro uspech filmu byla schopna kazde obeti. Nadherny pribeh o zivote jedne z velkych herecek.
Nadherna knizka, cte se sama. Film nezapomenutelny. Skutecny pribeh profesionala, ktery se prosadil na obou stranach zakona.
Kultovni film, nadherna kniha. Po shlednuti filmu konec knihy prekvapi. Skoda, ze neni dalsi dil, moc rada bych si precetla pokracovani.