Ostruzina komentáře u knih
Vyloženě oddechová knížka. V rychlosti převyprávěných několik let jejího života po návratu do Evropy. Zajímavé byly dopisy, které dostávala z Afriky, jinak nic extra.
Jednim slovem-parada!
Mnoho zajimavych informaci o architekture, ale i o zivote v zahranici. Kniha je velmi povedena i po graficke strance. Moc prijemny ctenarsky zazitek, dekuji za nej!
To jako vážně? Překombinované od začátku do konce.
Tenhle pán umí popsat něco tak obyčejného způsobem tak neobyčejným...takže ačkoliv jsem na konci třetí knihy netušila, co to všechno mělo znamenat, dávám 5 hvězdiček, protože to prostě a jednoduše byl krásný zážitek. Stará paní z Vrbové vily, sedící ve skleníku, kde poletují motýli a ona zatím popíjí zelený čaj, mi bude chybět.
Za začátku nadšení, plynoucí z úžasné atmosféry a z autorova umění hrát si se slovy. Bohužel však poslední třetina už byla zdlouhavá, ztratila kouzlo a na konci jsem si akorát tak oddechla, že už je konec. Škoda.
Čtvrtá kniha s Harrym, a pro mne nejslabší. To i Netopýr byl pro mne lepší.
První chřipka, kterou jsem prochechtala - díky této knížce.
Depresivní příběh, který se četl snadno, protože autor umí dobře vyprávět. Nicméně jsem od tak populární knížky čekala mnohem víc.
Nic pro milovníky zvířat, nic pro milovníky dobrých detektivek.
Budu si to muset přečíst minimálně ještě jednou, pro samé slzy se mi slova rozmazávala...
Po nadšení z prvního dílu přišlo zklamání z dílu druhého. Podle mého jde jen o zbytečné natahování celého příběhu.
Skvělá, vtipná knížka. Taková sympatičtější Bridget Jones.
Detektivky od A. Christie miluju, tahle mne ale nenadchla tak, jako její jiná díla. Ale samozřejmě to nebylo špatné - vždyť je to Agatha!
Celkem příjemné, oddechové čtení ze zajímavého prostředí. Od knihy jsem očekávala nenáročné čtení na prázdniny, a to zcela splnila.