Ovecka_Saki komentáře u knih
Kdyby to bylo psáno trochu jinak a ne jako vyprávění někomu, tak by mě to určitě chytlo víc. Knihu jsem odložila a nedočetla, přestalo mě to bavit na 32 straně. Snad si ale tuto knihu oblíbí jiní. :)
Často se mi stává, že je hlavní postava, které má úžasné schopnosti, vychválena tak, že ji úplně maximálně nenávidím…ale tohle je něco úplně jiného, kniha mě bavila od první stránky a nepřestala mě bavit až do posledního slova! Naprostá paráda, všechny postavy byly naprosto úžasné, kdo by si nezamiloval hyperaktivního Nicka, nebo prcka Ajaye? ^^ naprosto super! :)
Kniha je plná akce, takže se čte opravdu sama, jen mě mrzí, že jsem měla čas číst jen ve škole, takže se mi čtení natáhlo na měsíc :( Jsem plna očekávání, co mi přinese druhý díl! :D
Nádherná kniha, taky jsem si při pár částech pobrečela. O to víc je dojemné, že kniha je psaná podle pravdy a hlavní hrdinka, která od Osvětimi mohla utéct jen tak (byť jen na chvíli), že se začetla a s láskou opatrovala knihy, všechny hrůzy Osvětimi dokázala přežít. Knihy o historii by se neměly brát na lehkou váhu, jsou výjimečné a jsou cenným pokladem. Rozhodně bych tuto knihu zařadila do povinné četby.