ovsemzectu komentáře u knih
Mě se příběh líbil, přestože se odehrál během příliš krátké doby. I tak doporučuji.
Nevím, čekala jsem víc. Asi na vánoční zázrak?
Nebyl to teda nejhorší příběh, ale mezi nejlepší bych ho nezařadila.
Konečně do sebe všechno zapadlo. Neuvěřitelné je, že se děj všech tří knih odehrál během asi dvou týdnů. Ocenila bych i další díly. Napadá mě spousta nezodpovězených otázek.
Trilogii doporučuji koupit najednou, protože je to psané jako jedna kniha.
Sice nevyhledávám fantasy příběhy, ale tohle mě bavilo. Doporučuji!
Ta kniha nemá konec. Doporučuji koupit hned druhý díl. Já to bohužel zjistila až na poslední stránce. Příběh super, hned chci číst další díl. Doporučuji!
Knížce by rozhodně neuškodilo více stran. Audreyino uzdravení bylo podle mě dost rychlé, ale i tak se mi knížka moc líbila.
(Romantická linka byla roztomilá.)
Doporučuji.
Sice byl příběh takový pomalý, ale mě se to líbilo. U čtení jsem nemusela přemýšlet, což bylo fajn. Doporučuji.
Tak tuhle knížku si jistě přečtu minimálně ještě jednou. Doporučuji!
Moje první knížka týkající se cestování mezi dimenzemi. A i když jsem se nejdříve bála, že mě toto téma nebude bavit, knížku jsem "hltala" už od prvních stránek. Já knížku doporučuji.
Můj první knižní thriller...
A určitě ne poslední. Kniha byla (alespoň pro mě) opravdu napínavá. Líbila se mi. Klidně si ji přečtu znovu.
Divná kniha. Nevím co si o ní myslet. Možná je to tím, že jsem měla velké očekávání, protože má kniha vysoké hodnocení a je vychvalovaná, nevím. Znovu ji nejspíš číst nebudu.
Garrettovi jsem si zamilovala. Naopak Samantinu mámu jsem neměla ráda.
Nevím jestli si přečtu další díl.
Sice mi chvíli trvalo než jsem se v ději a postavách zorientovala, jelikož jsem neviděla/nečetla originální vánoční koledu, ale tahle kniha je podle mě skvělá. A hlavně ten konec!
Jedině doporučuji!
Moje první knížka od autorky a určitě ne poslední. Knihu jsem přečetla za 2 dny. Líbila se mi tolik, že jsem ji asi den po přečtení začala číst znovu, což nemám ve zvyku. Knihu doporučuji! Je čtivá a milá.
Zpočátku jsem se vůbec nevyznala kdo je kdo, kvůli množství postav. Bohužel jsem až po dočtení zjistila, že je na posledních stránkách výpis všech postav, které se v knize alespoň na chvíli objeví. Hlavní zápletka, ač byla až téměř na konci knihy, byla (dle mého názoru) velmi napínavá.
Toto byla moje první a určitě ne poslední kniha od této autorky. Už teď se těším na další...
Tuto knihu jsem přečetla jako první od Jacqueline Wilsonové. Bylo to kvůli čtenářskému deníku. Kniha se mi líbila a tak jsem si v knihovně půjčila další knihu od téže autorky. Její styl psaní a její knihy mě upoutaly natolik, že jsem jich přečetla už 45 a na dalších asi 12 se chystám.
Tuto autorku rozhodně doporučuji!