Owain komentáře u knih
Tohle bylo dobrý. Sama s nějakou příšerou v lese bych se asi po... =) Napínavé, člověk to prostě čte a strany letí. Závěr trochu moc rychlý , ale jinak nemam co vytknout.
Tak jo, jako celá serie dobrý. Ikdyž jsem Charley moc nemusela, tak celkově převažujou klady =) Ironie a humor ok jen proč jako smrtka všemocná nerozumí svým pocitum ohledně toho krasavce..... to mi to kazilo, jako nejaká náctiletá blbka.No v tomto mě teda spisovatelka dost zklamala, ale asi se nejde zavděčit všem =) No jsem zvědavá na další, jestli budou docela mě zajímá, jak to vše dopadne.
Tohle bylo moc dobrý. Ikdyž je hlavní hrdina záporák, tak mi ho bylo sem tam líto. Určitě přečtu zase někdy.
Celou dobu vas kniha napina a nakonec je to vse vyresene na par stranach. Ale ctete az do konce, dej je vcelku napinavy. Kladne hodnotim celkovy popis atmosfery v hotelu, ale to rozuzleni mne teda nenadchlo a uprimne zprotivilo celkovy pocit z knihy. Vickrat uz po ni nesahnu.
Zde uz mi Hvizdavy Dan neprisel tak simpaticky jako v prvnim dile. Jinak kniha super.
Zajimavy pribeh. Cetlo se dobre, troska napeti, ale celkove takovy zlaty stred.
Na to, ze ma kniha 800 stran , se tam toho moc neudalo. Cetla jsem ji uz jen z principu, ze mam rada hlavni postavy a cekala jsem, co se noveho udeje, ale celkem zklamani. Ctvrt knihy popisuje jeden svatebni den, pak povolavaci rozkaz, pak dej na River Run.Ten uz byl o neco zajimavejsi.
V tehle serii se mi moc libi jake ma kazda kniha vlastni tema. I zde, chudoba a priroda.To me zasahlo asi nejvice. Dej uz byl predpokladatelny.
Celá serie Bílé Vydry se mi moc líbila, jak popisy přírody, tak i postavy v knihách. Já jen doporučuji.
Zase krásný příběh a popisy přírody neskutečné. To se čte jedna báseň.
Nejde číst bez emocí. Luxusní kniha jen o pravdě. Ta čísla mrazí.
Sice slabší oproti jiným autorčiným klnihám, ale bylo to čtivé. Konec se dal očekávat, taková oddychovka =)