Pavčule komentáře u knih
Zajímavé téma, jen mohlo být trochu více do hloubky a konec dá se říct otevřený , což u knížek nemám ráda .
Film jsem viděla jen zběžně a kniha mě naprosto pohltila . Za mě velmi dobré.
King je můj velký oblíbenec ,ale upřímně , kde jsou ty staré časy . Věk a to,že už o všem vlastně napsal se ukazuje už pár let . To, že na zádi knihy je napsáno ,že je King ve své nejlepší formě hodně pobavilo .
Za mě pecka, ze začátku to vypadá ,že tenhle příběh je podobný jako stovky jiných v tomhle žánru a nevybočuje ,ale pak..Dlouho jsem si tak dobře nepočetla.
Moje první setkání s autorkou , takže nemůžu porovnávat . Za mě zklamání , spousta postav , děj zbytečně rozvleklý . Poslední část jsem doslova zběžně prolétla . Nic, co by ve mě zanechalo větší dojem.
Půjčeno v knihovně , takže jsem se těšila na téma knihoven o to víc . Čekala jsem něco nenáročného ,ale nenáročné to na mě bylo až moc . Skončila jsem ve třetině a dál to prostě nešlo . Neskutečně mě iritovala ta naivita postav a jejich brutální dětinskost . Tohle opravdu ne .
Za mě velmi dobré, tento styl já ráda a slabší konec mi nevadil . Zbytek to vyvážil .
Četlo se mi to dobře , cca první polovina napínavá a zajímavá , ta druhá už o něco méně . Moc mi nesedl závěr .
Moje první knížka od autorky. O téhle dámě jsem nikdy předtím neslyšela. Za mě zajímavé čtení o jejím osudu. Nejvíce mě dojímaly kapitoly, kde prožívala stáří a vnímala, že už se její čas pomalu, ale jistě blíží ke konci.
Jsou knihy, které by si měl přečíst každý a myslím,že právě tahle takovou je .
Druhá světová trochu jinak , což se mi líbilo . Přišlo mi to jako černá komedie s prvky pohádky .
Začátek hodně dobrý , ale ten konec prostě ne, ne a ne . Z něčeho hodně zajímavého se stala komediální fraška a změnilo se to na něco alá Jára Cimrman . Škoda , našlápnuto to mělo dobře .
Na víkendové dny ideální , taková nenáročná oddechovka . Nenadchne ,ale ani neurazí .
Možná je to tím, že jsem četla více knih s podobným tématem , ale nijak výrazně mě to neoslovilo . Překvapení se nekonalo , bylo to takové překombinované a docela přitažené za vlasy . Co taky čekat , když hlavní téma jsou děti "zamrzlé" v čase. Rodina hlavní hrdinky i ona sama mi nebyla moc sympatická .
Mám přečteno hodně knížek na tohle téma a vždy ve mě zanechají stopu. Nejinak to bylo i v tomto případě .
Krásně smutná knížka plná naděje , nezbývá než dát plný počet hvězdiček .
Za mě velmi silný příběh . Nicméně nevím, jestli by byl stejně silný kdybych ho nečetla v době války na Ukrajině . To všechno momentálně okolo tomu dalo až hrůzostrašně reálnou podobu a jednu chvíli se mi to opravdu číst nechtělo . Nakonec jsem to dala až do konce a nelituji .
Příběh vlastně bez nějakého hlavního tématu . Bez zvratů či překvapení ... Prostě jen plyne .
Málokdy mě knížka dojme, ale tady se to stalo. Nejsem fanoušek Malého prince, což je knížka dost podobná, ale tady mi to sedlo.
Tak s tímhle nevím - sci-fi, horor, krimi nebo ještě něco jiného ? Asi všechno dohromady . Podivné .