pavla67 komentáře u knih
Nevim co rict, byla proste super ...dobre se to cetlo
Uz jsem precetla skoro vsechny detektivky od toho autora,
vsechny jsou vyborne, ale tenhle dil me zaujal nejvic.Bylo me lito niny co si musela prodelat.Doporucuji.
libilo se mi to,nenarocne,jednoduche,odpocinkove
Audio se mi libilo o hodne vic...Historie ceskeho zlocinu bylo to super
Libila se mi,uz dlouho jsem se nezasmala u knizky,uz se tesim na dalsi dil Jezdec
tak jsem precetla vsechny 3 knizky,dopis,tajemstvi a klic,vsechny byly nadherne a doporucuji
(audiokniha) dobre se to poslouchalo,libej se mi knizky od toho autora
Nadherny pribeh,vrele doporucuji komu se libi romanticke pribehy,cetla jsem to jednym dechem
Krasny pribeh, nebylo to lehke cteni, ale nejvic se mi libila zapomenuta zahrada a tajemstvi letniho odpoledne.
Prave jsem docetla celou serii.Je to nejlepsi serie co jsem kdy cetla.Jednou si to prectu znova, abych to znova prozivala.Prectu si tez dalsi knizky od zafona mam vsechny jeho knizky.
Krasna knizka.Jdu na dalsi dil.Mimochodem ziju nejakou dobu v Barcelone a znam ty mista co uvadi ten autor v te knize ulice,namesti,universitu atd. Doporucuji
Kniha se mi moc libila a dobre se cetla,na konci jsem byla velmi prekvapena.
Kniha na me velmi zapusobila a je velmi dobre napsana, ale ne tolik jak jsem pred dvema roky navstivila Osvetim.To co jsem videla se neda nikdy zapomenout v ocich jsem mela celou dobu slzy a nekdy mi schazel dech...plynova komora,spalovaci pece,plno fotek,obleceni,hracek,vlasy,zubni protezy, kde byly ubytovani atd. a samozrejme pribehy co nam vypravela pruvodkyne. Nechci zachazet moc do detailu
Tak to byla jizda,nemohla jsem se odtrhnout, bylo to desive a napinave. Doporucuji
Tak jsem precetla vsechny knizky a byly opravdu moc pekne a zajimave. Doporucuji
Pribeh se mi hodne libil, ale kdo mi byl nesympaticky, tak ta nova agentka Irene.Samozrejme pujdu na dalsi dil.
Tak jsem precetla vsechny dily,vsechny byly pekne takove oddechove.
Tak jsem docetla celou serii,byla velmi vyborna a tez skvela.Doporucuji