pch1976 pch1976 komentáře u knih

Její konec Její konec Shari Lapena

Průměrné, píše svižně celkem dobře, lehce napínavé.

24.05.2021 1 z 5

Poslední chirurg Poslední chirurg Michael Palmer

Slabé, žádné napětí, zvrat.

18.05.2021 1 z 5

Významný pacient Významný pacient Michael Palmer

Opět dávám hvězdu jen za nápad na dějovou zápletku. Ta je na jeho knihách geniální. Tento potenciál neumí Palmer využít. Těžko uvěřitelné, spíš sci-fi ,ale ještě více přitažené za vlasy ( používat ovladač k
vyvolání projevů nemoci.......)

15.05.2021 1 z 5

Druhý názor Druhý názor Michael Palmer

Knihy tohoto spisovatele mají jako dějovou zápletku výborný potenciál, který ovšem neumí vůbec využít, choroby i okolnosti jsou téměř neuvěřitelné a překombinované.

15.05.2021 1 z 5

Smrtelná infekce Smrtelná infekce Michael Palmer

Podle anotace se zdálo, že kniha bude čtivá. Bohužel jsem se nějak nemohla začíst, knihu jsem sice dočetla, ale dost často jsem i přeskakovala. Asi to nejslabší, co jsem od tohoto spisovatele četla.

12.05.2021 1 z 5

Smrt si počká Smrt si počká Michael Palmer

Jedna z těch lepších knih od tohoto spisovatele. Celkem napínavé, ale ten konec byl přitažený za vlasy - hlavně co se týče osoby, která Natalii do toho maléru dostala. To bylo dost překvapivé a nesedělo mi to tam. Ideální kniha na dovolenou, nebo deštivý víkend.

12.05.2021 5 z 5

Pacient Pacient Michael Palmer

Napínavé, nereálné. Nemůžu napsat - četlo se jedním dechem, ale takových knížek je celkem málo. Po tomto spisovateli sahám, když není nic jiného po ruce. Jeho knihy jsou dobré. Nikdy nezklame, ale také nepřekvapí.

12.05.2021 3 z 5

Zkáza Zkáza Michael Palmer

naprostý souhlas s předchozím komentářem, žádné velké překvapení. Ale dobře se četlo.

12.05.2021 4 z 5

Zlomení lidé Zlomení lidé Leah Konen

Celkem pěkně napsané. Pachatele lze předvídat již zhruba od poloviny knihy. Těžko uvěřitelné, že může být hlavní postava až tak moc naivní.

28.04.2021 5 z 5

Tvá vina Tvá vina Claire McGowan

velmi povedená kniha, napínavé, stojí za přečtení

23.04.2021 5 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

napínavé, skvělá kniha, jen ten konec nebyl moc povedený,

23.04.2021 4 z 5

Nech mě lhát Nech mě lhát Clare Mackintosh

vůbec jsem se nemohla začíst, v polovině jsem knihu odložila, nudné

23.04.2021

Poslední let Poslední let Julie Clark

Velmi zajímavý příběh , dobře napsaný.

09.04.2021 5 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Bezva kniha. Napínavá, dobře napsána.

05.04.2021 5 z 5

Odpusťte mi Odpusťte mi Daniel Palmer

Velmi slabá kniha. Příběh Agáty (větší část knihy) - velká nuda.

Blouznivec Blouznivec Daniel Palmer

Opravdu bláznivá kniha. U knih tohoto spisovatele chybí napětí a příběh o ničem...

Zoufalec Zoufalec Daniel Palmer

Nic moc. Kniha nebyla zajímavá a napínavá knihy tohoto spisovatele jsou dost slabé

Někdo tě vidí Někdo tě vidí Clare Mackintosh

Dobře napsané, jen děj mohl být napínavější. Podruhé už bych nečetla.

29.03.2021 3 z 5

Tři dny do pekla Tři dny do pekla Heather Chavez

Tak tohle bylo skvělé čtení. Napínavé od začátku až do konce. Žádné nudné pasáže.
Jen motiv zločinu byl lehce překombinovaný.

26.03.2021 5 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Hodně špatná a nudná kniha.

26.03.2021