pch1976 komentáře u knih
Větší blbost jsem dlouho nečetla. A to mám tento žánr celkem v oblibě. Již dlouho se mi nestalo, že bych knihu odložila nedočtenou.
skvělý příběh, opravdu stojí za přečtení, ale není to příjemné čtení při představě, že se toto může stát skutečně
Celkem povedené, bohužel od první kapitoly je jasné, kdo je viníkem.
docela čtivá kniha, jen konec knihy je úplný propadák, to se autorce těžce vymklo z rukou,
otřesná kniha, hlavní postavy mají úroveň dětí na základní škole, totálně nedůstojná sms - ková story
Kniha byla napínavá, nemohla jsem ji odložit. Potřebovala jsem vědět, jak to dopadne. Jen nakonec ten motiv byl na tolik mrtvých dost fádní.
Nebyla jsem se schopná začíst. Není napsáno tak, že dokáže vtáhnout do děje. Své čtenáře si jistě najde. Blackout jsem četla a ten byl povedený.
Vcelku dobrá kniha, nemusela bych číst znovu, ale dobře napsané, dobrá zápletka. Jen ten epilog bych si opravdu odpustila. Zamotat do děje dalšího vraha bylo úplně zbytečné.
Dobrá kniha. Stojí za přečtení. Děj svižný, napínavý, nečekané zvraty.
Celkem pěkná pohádka. Čtivé. Nečekejte od toho hluboký čtenářský zážitek.
Ačkoliv tento žánr nevyhledávám, tato kniha byla dobrá, pěkně napsaná, děj plynulý, zajímavý. Výborná volba jako čtení na dovolenou.
Zajímavý příběh o životě žen v Saúdské Arábii.
Plytké, nudné. Absolutně nezajímavá a nudná kniha. Snad ani nelze hodnotit jako nenáročnou oddychovku. Ale dávám plus za poutavý název knihy..... Díky kterému jsem po knize sáhla.
Obtížné téma, celkem poutavě zpracované, dvě možnosti, dvě cesty, kniha sleduje důsledky každého rozhodnutí. Které je to správné? Stojí za přečtení.