Pechule komentáře u knih
Toto je první kniha, u které jsem po celou dobu čtení měla skličující pocit. Je smutná, je o smutku. Dobrého tu bylo vskutku pomálu a vždy převálcované zase něčím špatným. Kdo chcete číst něco pro potěšení duše nebo na oddech, této knize se obloukem vyhněte.
Krásné, milé čtení. Jsem ráda, že se mi tato kniha dostala do rukou.
Surové, otřesné, reálné... jedno školení na nebezpečí elektronických zdrojů jsem absolvovala a nejsou to hezké věci, které se dějí. A nemusí jít ani o děti, lehce zmanipulovatelní jsou i dospělí a člověk kolikrát jen žasne, co jsou schopni na síti zveřejnit. Kam se poděly hranice, za které se nejde? Nesmí se před tím zavírat oči a fandím osvětě. Kniha dává prostor nejen predátorům, obětem, ale i odborníkovi. "Problém není v technologii, problémem jsou vždycky jen lidé!"
Když jsem si zvykla na styl, jakým je kniha psaná, tak se četla dobře, je to pěkné čtení, taková rychlá oddechovka.
Vzpomínkové, retro, nostalgické, úsměvné, hřejivé čtení. Krásně zpracovaná kniha i po stránce vizuální.
Souhlasím s většinou komentářů, že začíst se do knihy pár kapitol trvá, ale vyplatí se vydržet.
Nevím, na to, jak je kniha vychvalovaná, já se zase až tolik za břicho nepopadala. Četba na dovolenou dobrá, ale ten třetí díl si klidně odpustím.
Táňa Keleová - Vasilková prostě opět nezklamala, tuto knihu řadím k jejím povedenějším.
Knihu bych také neoznačila štítkem thriller, ale potenciál udržet čtenáře vzhůru kniha má. Někdy se ty životy tak zamotají... Opravdu nevíme, co kdo za zdmi svého domu prožívá. A Beryl byla správná a vtipná.
Za mě 3 a 1/2*. První díl jsem zhltla, ale tento mě bavil až ke konci a po dvou týdnech si už pořádně nevybavuju, o čem byl. Od čtení rozhodně neodrazuji, jen pro mě nebyl tak atraktivní jako Stvůra nebo jiné knihy, které hodnotím vyšším počtem hvězd.
Hodnotím 3,5*. Příběh je romantický, milý, pěkně se čte, ještě ke všemu z mého oblíbeného Skotska, ale na vyšší hodnocení v mém žebříčku to není. V každém případě bych ji na odpočinkové čtení na dovolenou doporučila a po čase se pustím i do dalšího dílu série.
Některé povídky mě vůbec neoslovily, některé se četly jedním dechem.
Přečteno do výzvy a příběh mě bavil. Je to historická romance, ve které nechybí láska, nenávist, napětí, intriky. Rozhoduji se mezi 3 a 4*, je to tak na půl, ale neměla jsem problém se čtivostí knihy, tak si ty 4 zaslouží ;)
Čtivý román pro ženy, vystavěný příběh se mi líbil.
Asi takhle - pro mě zvláštní kniha, která ve mně nic nezanechala, za chvíli nebudu vědět ani o čem byla. Nechci ji shazovat, svůj okruh čtenářů si najde, každému sedí něco jiného.
Tuto autorku nijak nevyhledávám, ale tento román pro ženy nebyl špatný. Pro mě byl rozjezd pomalejší, ale jak se rozvíjel děj, bavilo mě to víc a víc. Takže ve finále spokojenost.
Tři ženy, tři povídky, tak dávám zasloužené tři hvězdy. Je to takové jednodušší čtení pro letní pohodu.
Chválím, skutečně velmi vydařená kniha pro děti a jejich rodiče na společně strávený předvánoční čas. Velké díky paní Popprová!
Opět jedna Vasilková, která velmi potěšila. Poutavé čtení o jedné velké rodině, reálných problémech. Odpočinkové, milé... krásné vyplnění svátečního volna :-)