Peggy.SRG Peggy.SRG komentáře u knih

Náhradní princ Náhradní princ Lenka Lanczová

Hodně dobrá knížka toto! :)

10.06.2012

Čas něhy Čas něhy Lenka Lanczová

Tuto knížku mám VELMI ráda .. A musím nesouhlasit s tím, že děvkař se nedá vyléčit - dá :) Právě proto mám tu knížku ráda, protože hlavní hrdinka se se mnou velmi ztotožňuje a situaci jsem si tak nějak sama zažila :)

31.05.2012

Chrt na vřesovišti Chrt na vřesovišti Lucy Daniels

Skvělá knížka, docela ponurá, už je to pár let zpátky co jsme jí četla, ale super :)

13.01.2012

Přijď, lásko, k nám Přijď, lásko, k nám Danielle Steel

Smutná a zároveň veselá kniha. Muž pozná štěstí a lásku, ale i ztrátu a smutek.

Prsten Prsten Danielle Steel

Film jsem ještě neviděla, ale knihu jsem četla. Zařadila bych jí mezi mé oblíbené od této autorky. Doba 2. sv. v. byla opravdu krutá a tato kniha na to velmi poukazuje.

Duch Duch Danielle Steel

Moc hezký román od skvělé autorky. Asi jeden z nejkrásnějších od ní.

Pearl Harbor Pearl Harbor Randall Wallace

Musím říct, že tato kniha mě velmi bavila. První jsem viděla film, který je moc pěkný, ale není v něm vše. V tomto románu jsou popsané pocity pilotů v letadle, důvody, proč je to tak a ne jinak. Ve filmu se to nedozvíte. Doporučuji!

Tvrdá lekce Tvrdá lekce Allison Estes

Pěkná, i když místy nudná kniha. Ale dívky, které milují koně, si jí jistě budou chválit.

07.01.2012

Vzhůru - Pozoruhodná cesta k vrcholu Mount Everestu Vzhůru - Pozoruhodná cesta k vrcholu Mount Everestu Bear Grylls (p)

Skvělé! Doporučuji. Neuvěřitelné odhodlání a statečnost i po vážném úrazu, je to spíše dobrodružná kniha podle skutečné události, já moc dobrodružné knihy nemusím, knihu jsem koupila tátovi k Vánocům, ale když jsem neměla co číst, sáhla jsem po ní a nemohla jsem se odtrhnout.

Parson Russell Teriér Parson Russell Teriér Christina Pettersall

Doporučuji pro lidi s tímto psem. Kniha mi pomohla s výchovou i s péčí o psa. Vše můžete porovnat i s fotografiemi, je to super!

Maškarní průvod Maškarní průvod Allison Estes

Tato kniha se mi líbila asi nejvíc ze všech stříbrných podkov. Už je to pár let zpátky, co jsem jí četla, ale mohu doporučit.

Paměti kata Mydláře Paměti kata Mydláře Josef Svátek

Moc pěkná knížka, chytlavá, záživná, nenudila jsem se u ní.

Dávno Dávno Petr Janda

Tato kniha je nejkrásnější, co jsem kdy přečetla. Čte se opravdu sama!

Pět básnických knih Pět básnických knih Viktor Dyk

Viktora Dyka mám velmi ráda, tyto básně jsou povedené a krásně napsané.

Zmoudření Dona Quijota Zmoudření Dona Quijota Viktor Dyk

Tohoto autora mám ráda, patří k mým nejoblíbenějším, leč tato kniha mě neoslovila.

Válka s Mloky Válka s Mloky Karel Čapek

Dokonale propracované detaily, člověk si chvílemi myslí, že je příběh skutečný. Vše, oč tam jde, má svůj původ. Krásné, klobouk dolů. Doporučuji.