Peggy.SRG komentáře u knih
Tuto knížku mám VELMI ráda .. A musím nesouhlasit s tím, že děvkař se nedá vyléčit - dá :) Právě proto mám tu knížku ráda, protože hlavní hrdinka se se mnou velmi ztotožňuje a situaci jsem si tak nějak sama zažila :)
Skvělá knížka, docela ponurá, už je to pár let zpátky co jsme jí četla, ale super :)
Smutná a zároveň veselá kniha. Muž pozná štěstí a lásku, ale i ztrátu a smutek.
Film jsem ještě neviděla, ale knihu jsem četla. Zařadila bych jí mezi mé oblíbené od této autorky. Doba 2. sv. v. byla opravdu krutá a tato kniha na to velmi poukazuje.
Musím říct, že tato kniha mě velmi bavila. První jsem viděla film, který je moc pěkný, ale není v něm vše. V tomto románu jsou popsané pocity pilotů v letadle, důvody, proč je to tak a ne jinak. Ve filmu se to nedozvíte. Doporučuji!
Pěkná, i když místy nudná kniha. Ale dívky, které milují koně, si jí jistě budou chválit.
Skvělé! Doporučuji. Neuvěřitelné odhodlání a statečnost i po vážném úrazu, je to spíše dobrodružná kniha podle skutečné události, já moc dobrodružné knihy nemusím, knihu jsem koupila tátovi k Vánocům, ale když jsem neměla co číst, sáhla jsem po ní a nemohla jsem se odtrhnout.
Doporučuji pro lidi s tímto psem. Kniha mi pomohla s výchovou i s péčí o psa. Vše můžete porovnat i s fotografiemi, je to super!
Tato kniha se mi líbila asi nejvíc ze všech stříbrných podkov. Už je to pár let zpátky, co jsem jí četla, ale mohu doporučit.
Moc pěkná knížka, chytlavá, záživná, nenudila jsem se u ní.
Tato kniha je nejkrásnější, co jsem kdy přečetla. Čte se opravdu sama!
Viktora Dyka mám velmi ráda, tyto básně jsou povedené a krásně napsané.
Tohoto autora mám ráda, patří k mým nejoblíbenějším, leč tato kniha mě neoslovila.
Dokonale propracované detaily, člověk si chvílemi myslí, že je příběh skutečný. Vše, oč tam jde, má svůj původ. Krásné, klobouk dolů. Doporučuji.