pepa4081 komentáře u knih
Zamiloval jsem si hraničářova učně a protože mám o něco raději suchozemská dobrodružství, trochu jsem se obával zklamání. Zbytečně. I tato série je skvělá. Jsem nadšený.
Nanejvýš uspokojivé.
Noví přátelé, nová dobrodružství, jako vždy skvělé.
Nanejvýš uspokojivé.
Prostě má oblíbená série.
Všechno skvěle vystihla v komentáři Pavlnka.
Velmi uspokojivé.
Jako celá série - nic úžasného, ale velmi čtivé.
Uspokojivé.
Na chvíli si od série odpočinu. Začíná to být na jedno brdo. Ale! - dobře se to čte.
Uspokojivé.
Opět styl detektivky (nekrvavá), který mi vyhovuje. Mám rád celou sérii. Doporučuji.
Velmi uspokojivé.
Pro nás, kdo jsme něco z toho zažili, nic překvapivého. Pro mladší ročníky asi zajímavější.
Uspokojivé.
Jako vždy skvělé. Sérii si snažím šetřit, ale zde jsem musel, jako už několikrát sáhnout hned po dalším dílu.
Nanejvýš uspokojivé.
Paráda. Snad ještě napínavější než jindy. Při líčení Haltova pohřbu jsem myslel, že snad už dál nezvládnu číst.
Vrcholně uspokojivé.
Přečetl jsem celou sérii a bohužel se mi zdá dost nevyrovnaná. Některé díly skvělé, jiné podprůměrné. To je i případ této knihy. Autorka celou dobu omílá dokola několik málo faktů a vlastně se nic moc neděje, takže velká nuda. Bohužel.
Opět skvělé. Líbí se mi i romantická linka.
Nanejvýš uspokojivé.
Další vynikající díl. Jen si musím jít hned půjčit pokračování.
Nanejvýš uspokojivé.
Opět skvělé. Tentokrát v poušti a zase noví přátelé i nepřátelé.
Nanejvýš uspokojivé.
Hodně jednoduchý příběh z této série, který mne navnadil na čtení historické série od tohoto autora. Dobře se četl a jako nenáročnou detektivku mohu doporučit.
Uspokojivé.
Trochu problém mi dělala cizí jména, takže jsem občas nevěděl, o kom se právě mluví. Větší problém byl, že mi až na výjimky byly všechny osoby nesympatické. Lesbický prvek mi přišel zbytečný.
Celkem zajímavý námět a rozuzlení.
Uspokojivé.
Další zajímavý příběh s Perry Masonem.