perpe2a komentáře u knih
Dočteno, líbilo se mi, i když chvilkami trochu povrchní a nepropracované, ale celkový dojem moc dobrý. Jen bych uvítala jiný název knihy, tento je poněkud zavádějící. Ale za sebe mohu doporučit.
skvělá, jako celá série...rozhodně styl Chrise Cartera je jeden z nejlepších...aspoň za mě.
silný příběh... moc se mi líbila a mohu vřele doporučit
Krásné završení celé série a uzavření děje. Recenzi si můžete přečíst v mém profilu. Krásné knihy, krásný příběh, krásný styl psaní.... chci další :-)
Úžasné, stejně jako předchozí díly. Nemůžu se odtrhnout a vrhám se po 4. dílu :-)
Krásný a odpočinkový historický román. Moc se mi líbil, nechybělo napětí a rozhodně se hned vrhám na další díly.
nedávám žádnou hvězdičku, za mě absolutní propadák roku, něco tak otřesného už jsem dlouho nečetla....
Narozdíl od knihy Sedmilhářky se mi tato líbila mnohem víc. Čtivá oddechovka ze života a určitě se mrknu po dalších knihách autorky.
Úžasná, opět mě P.H nezklamal a budu se moc těšit na jeho další knihu. Zatím za mě jeho nej jsou Okamžiky štěstí, ale i tato se moc povedla. Doporučuji.
Zajímavá kniha, docela dobře napsaná, jen to není úplně můj žánr. Ale rozhodně stojí za přečtení.
No oddechovka, nebylo to špatné, ale kdybych věděla, že konec chybí, tak bych se do četby ani neustila.
pres vikend precteno a velke zklamani...obe knihy mi prisly jako popis nepovedeneho manzelstvi zoufaleho padesatnika... chjo no od viewegha jsem cekala trochu vic...
No vzhledem k faktu, že jsem ji koupila náhodně v LK, moc šancí jsem jí nedávala. O to více mě mile příběh překvapil. Doporučuji ke čtení, milá kniha.
Já dávám 5 hvězdiček, mě se kniha líbila a skvěle jsem se u ní bavila a odpočinula si. Byla prostě ze života a pokud už máte něco odžito, je to přesně oddechovka pro vás. Hned jsem si pořídila Okamžiky štěstí a uvažuji také o první autorově knize. Rozhodně ANO, tohle si pro dobrou náladu přečtěte.
Dobře napsáno, dobře se četlo, i když to nebylo nic zase tak ohromujícího. Závěr překvapivý, a mohu doporučit ke čtení.
Milé, hezké, romantika a prolínání dvou dějových linií. Trochu připomíná styl Erskinové, ale ano, toto je čtivé vždy.
No co říct, jsou to opravdu životní situace blbky. Jako oddechovka u které nemusíte používat mozek se dá. Jinak je vhodná spíše pro náctileté. Za mě nee.
Humorné historky ze života, ve kterých se mnoho z nás nejde :-) Oddechové a potěšující pohlazení po těle i duši. Doporučuji
Tato kniha se ke mně dostala úplnou náhodou od kamarádky. Moc jsem jí nedávala, ale o to víc mě překvapila. Super čtení, napínavý děj, zajímavé prostředí mafiánských klanů a trochu romantiky. Rozhodně stojí za přečtení.