perpe2a perpe2a komentáře u knih

Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Dočteno, líbilo se mi, i když chvilkami trochu povrchní a nepropracované, ale celkový dojem moc dobrý. Jen bych uvítala jiný název knihy, tento je poněkud zavádějící. Ale za sebe mohu doporučit.

31.07.2017 4 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

skvělá, jako celá série...rozhodně styl Chrise Cartera je jeden z nejlepších...aspoň za mě.

29.07.2017 5 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

silný příběh... moc se mi líbila a mohu vřele doporučit

22.07.2017 5 z 5

Císařská vyhlídka Císařská vyhlídka Hana Marie Körnerová (p)

Krásné završení celé série a uzavření děje. Recenzi si můžete přečíst v mém profilu. Krásné knihy, krásný příběh, krásný styl psaní.... chci další :-)

18.07.2017 5 z 5

Druhý břeh Druhý břeh Hana Marie Körnerová (p)

Úžasné, stejně jako předchozí díly. Nemůžu se odtrhnout a vrhám se po 4. dílu :-)

17.07.2017 5 z 5

Kočár do neznáma Kočár do neznáma Hana Marie Körnerová (p)

Krásný a odpočinkový historický román. Moc se mi líbil, nechybělo napětí a rozhodně se hned vrhám na další díly.

14.07.2017 4 z 5

Milenky Milenky Jane Banks

nedávám žádnou hvězdičku, za mě absolutní propadák roku, něco tak otřesného už jsem dlouho nečetla....

11.07.2017

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Narozdíl od knihy Sedmilhářky se mi tato líbila mnohem víc. Čtivá oddechovka ze života a určitě se mrknu po dalších knihách autorky.

10.06.2017 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Úžasná, opět mě P.H nezklamal a budu se moc těšit na jeho další knihu. Zatím za mě jeho nej jsou Okamžiky štěstí, ale i tato se moc povedla. Doporučuji.

14.05.2017 5 z 5

Ztracené město v Amazonii Ztracené město v Amazonii David Grann

Zajímavá kniha, docela dobře napsaná, jen to není úplně můj žánr. Ale rozhodně stojí za přečtení.

09.05.2017 3 z 5

Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester Michael Weber

No oddechovka, nebylo to špatné, ale kdybych věděla, že konec chybí, tak bych se do četby ani neustila.

29.04.2017 2 z 5

Biomanželka Biomanželka Michal Viewegh

pres vikend precteno a velke zklamani...obe knihy mi prisly jako popis nepovedeneho manzelstvi zoufaleho padesatnika... chjo no od viewegha jsem cekala trochu vic...

25.04.2017 1 z 5

Dívka z 6E Dívka z 6E Alessandra R. Torre (p)

No vzhledem k faktu, že jsem ji koupila náhodně v LK, moc šancí jsem jí nedávala. O to více mě mile příběh překvapil. Doporučuji ke čtení, milá kniha.

18.04.2017 3 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Já dávám 5 hvězdiček, mě se kniha líbila a skvěle jsem se u ní bavila a odpočinula si. Byla prostě ze života a pokud už máte něco odžito, je to přesně oddechovka pro vás. Hned jsem si pořídila Okamžiky štěstí a uvažuji také o první autorově knize. Rozhodně ANO, tohle si pro dobrou náladu přečtěte.

03.04.2017 5 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Dobře napsáno, dobře se četlo, i když to nebylo nic zase tak ohromujícího. Závěr překvapivý, a mohu doporučit ke čtení.

03.04.2017 3 z 5

Mariana Mariana Susanna Kearsley

Milé, hezké, romantika a prolínání dvou dějových linií. Trochu připomíná styl Erskinové, ale ano, toto je čtivé vždy.

18.02.2017 4 z 5

Ze života blbky Ze života blbky Jana Nováková

No co říct, jsou to opravdu životní situace blbky. Jako oddechovka u které nemusíte používat mozek se dá. Jinak je vhodná spíše pro náctileté. Za mě nee.

18.02.2017 2 z 5

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Humorné historky ze života, ve kterých se mnoho z nás nejde :-) Oddechové a potěšující pohlazení po těle i duši. Doporučuji

29.01.2017 4 z 5

Špinavá hra Špinavá hra Jessie Keane

Tato kniha se ke mně dostala úplnou náhodou od kamarádky. Moc jsem jí nedávala, ale o to víc mě překvapila. Super čtení, napínavý děj, zajímavé prostředí mafiánských klanů a trochu romantiky. Rozhodně stojí za přečtení.

29.01.2017 5 z 5

Pravidla lásky Pravidla lásky Nora Roberts