perpe2a komentáře u knih
Vynikající a nepředvídatelný psychothriller. Má to spád a vy stále přemýšlíte, kdo si vlastně s kým pohrává. Rozhodně doporučuji.
Má to být psycho, jde o jednoho muže a tři ženy, které týrá a ony se pak spiknou proti němu. Bohužel v záplavě psychothrillerů je tento za mě dost průměrný.
Spíše romantický příběh, prolínání dvou časových rovin. Nebylo to špatné, taková oddechová četba, lepší průměr.
Dobrý krimithriller z prostředí San Franciska. Mohu jen doporučit a už se těším na druhý díl.
Krásný ženský román z prostředí Paříže a jedno obrovské ano k doporučení četby.
Rodinná sága o bohatství židovské komunity, která prostřednictvím vlastní banky ovlivňovala společenské dění a okrajově měla dopad i na válku. Příběh byl zajímavý a dobře se četl. Mohu doporučit.
Nesdílím nadšené komentáře. Tento válečný román o řecko- německé trojici přátel, které rozdělila válka. Hodnotím jako lepší průměr, četla jsem z válečného období mnohem lepší knihy.
Jsem u autora zvyklá na lepší knihy. Toto byla slabší detektivka, u které jsem se chvílemi i nudila. Zajímavý byl až závěr, což ovšem celkově dělá knihu průměrnou.
Krásný a surový román o pár něšťastných osudech, které se propojí. Moc se mi kniha líbila.
Carter opět nezklamal. Skvělý další díl série a skvělý Robert Hunter. Moc doporučuji.
Moc pěkně napsaný příběh ze života. Mohu jen doporučit.
Přeslazená červená knihovna. Autorku mám moc ráda, ale tohle se moc nepovedlo.
Bylo to takové milé, oddechové. Zajímavě napsané z pohledu muže. Docela se mi líbila.
Mělo to být nechutné, šokující a podobné Hanibalovi. No, mělo, ale ve skutečnosti to za mě bylo o ničem, rádoby šokující a některé scény opravdu nechutné. Jenže to bylo ploché a nudné. Takže za mě slabý průměr.
Dojemný, smutný, nervydrásající, krutý...a přesto tak strhující příběh z prostředí islámu. Četla jsem na jeden zátah, nemohla jsem se odtrhnout a u některých pasáží vyhnout slzám.. nádherná a velmi silná kniha. Rozhodně doporučuji všem ženám k přečtení.
Dobrý psychothriller, teda dobrý znamená za 3. Začátek výborný, udržuje čtenáře v napětí a pochybách, kde je pravda, ale konec divný a slabší, který to tak trochu shodil. Takže za mě průměr.
Skutečný příběh o životě jedné dívky v koncentračním táboře. Smutné, drsné, rozhodně stojí za přečtení.
Krásný a skutečný příběh o vzájemné potřebě a pomoci. Super, doporučuji.