perpe2a komentáře u knih
No mě se to moc nelíbilo. Zápletka s umělým robotem, ze kterého si IT specialista udělá dokonalou ženu. Celé mi to přišlo divné. Toto téma není nic pro mě.
Volné pokračování dokumentu V síti. Zpovědi obětí a některých predátorů. Za mě silné a smutné téma, povinně by to měli číst všichni rodiče.
Z celé série za mě nejslabší díl, sice dávám 4 hvězdy, ale kdyby se mi tak moc nelíbily předešlé dva díly, dala bych hvězdy 3. Za mě poslední díl neměl spád. Ale i tak lepší průměr.
Naprosto skvělé čtení. Miluju celou sérii a autorka je za mě TOP.
Moc hezky popsané životní i profesní cesty. Líbilo se mi to, mohu doporučit. Miluju sběrné dokumenty paní Třeštíkové a jsem ráda, že se v této knize o této milé dámě dozvím spoustu zajímavých informací.
Autorku mám moc ráda, čtu od ní všechno. Toto je typická Halina, odpočinkové a milé čtení pro ženy.
3. díl série oddělení Q. Stručně shrnu: napínavé, úžasné, nepředvídatelné a super čtení.
Kniha pro mládež. Velmi zajímavý příběh 4 dětí, které se odlišují od svých vrstevníků. Společně utečou z domovů a prožijí dobrodružnou cestu. Doporučuji, moc se mi líbilo.
Krásně napsaná autobiografie zpravodaje T. Etzlera formou otázek a odpovědí. Moc mě to bavilo a mile překvapilo. Mohu jen doporučit.
Další díl ze série oddělení Q. Velmi dobrá série, inteligentní, nepřekombinované. Super čtení, jednoznačně doporučuji a těším se na další díly.
No, už mám dost thrillerů načteno a i když toto nebylo úplně špatné, za mě hodnotím jako průměrné. Vadilo mi, že v kapitolách byly velké skoky z myšlenek, z dějů.... Celé by to chtělo více rozepsat, dopracovat a rozvést dějové linky. Takže průměr.
Krásné pohlazení po duši. Příběh psaný formou dopisů, kde je popisována okupace Normandských ostrovů a životy jejích obyvatel. Mohu jen doporučit, moc hezky se čte.
Naprosto skvělé, za mě asi nejlepší díl z celé amišské série. Moc se mi to líbilo, vřele doporučuji a jen si moc přeji, aby autorka pokračovala v psaní o amišské komunitě co nejdéle. Super, super, super.
Výpověď mladé prostitutky, údajně velmi inteligentní, kterou baví sex a chce žít v luxusu. Opravdu mě to nebavilo, byla to slátanina. Pipina, alias Lucie Hříšná popisuje, co má v sexu ráda, jak žije dvojí život...chjo. Kapitoly byly takové podivně useknuté, skákání z jednoho klienta (tématu) na druhé, chaotické. Za mě tedy nedoporučuji.
Poslední díl ze série o opičím vrahovi byl opět skvělý. Celá trilogie se mi moc líbila a doufám, že autor brzy něco dalšího představí.
Krásný, romantický vánoční příběh, který vás naladí na tu pravou vánoční atmosféru. Je to oddechovka, dobře se to čte a mohu doporučit romantickým duším.
Psychologické drama o nevěře, vraždě, nutnosti spolu sdílet tajemství....trochu průměr, ohrané téma, nic ohromujícího.
Hezký a čtivý román o lásce. Sexy chlap, nejistá dívka, trochu sexu. Na oddechové a zasněné čtení jak dělané. Mohu doporučit.