perpe2a komentáře u knih
Úžasné, příběh začíná ještě v komunistickém Československu a postupně se přesouvá do Itálie a na Korsiku. Inteligentní román pro ženy, mohu jen doporučit.
Bohužel všeobecné nadšení nesdílím. Za mě průměrný thriller, kterému chyběla hloubka rozpracování postav a děje. Naopak některé věci tam byly zcela nadbytečné.
Pecka, super thriller, napínavé, má to spád. Jedna z nejlepších knih letos, rozhodně doporučuji ke čtení a nenechte se odradit šílenou obálkou. Kniha rozhodně stojí za přečtení všem milovníkům thrillerů.
Moc hezký ženský román o tom, jak jedny "malé černé" šaty putují osudy 9 různých žen. Bylo to milé, čtivé a rozhodně pohodové čtení pro ženy. Doporučuji moc.
Kniha, která se nebude zamlouvat každému. Mě se líbila, ukázala mi pohled na sebe, své zdraví, pohled do duše. Kdo má rád Duška a Coelha, tomu se bude líbit. Pokud na "tento" styl nejste, nebudete cílovou čtenářskou skupinou. Za mě ale doporučuji.
Slabší díl oddělení Q. Musím říci, že na začátku mě děj nemohl vtáhnout, úplně mě to nebavilo, ale v půlce se to rozjelo a zase to byl můj oblíbený Adler Olsen. Takže 4 hvězdy a mohu doporučit.
Ze začátku to bylo dobré, ale pak úroveň postupně klesala a to jak příběhu, tak také v napětí. Trochu zmatený děj v postavách. Za mě průměr.
Super psychothriller od mé oblíbené autorky. Jen toho sexu mohlo být méně, ale velice doporučuji.
Vzhledem k tomu, že jsem viděla dokument, který mám stále v živé paměti, protože to bylo dost smutné a drsné, tak moje očekávání kniha nesplnila. Čekala jsem, že se dozvím spoustu informací nad rámec dokumentu, něco zajímavého. Ale byla to rekapitulace příběhu, nic nového mi to nesdělilo. Oceňuji ale krásné fotky, kterých mohlo být ale více.
Druhý díl o psychiatričce, která pracuje a zkoumá mysl psychopatických vrahů na Aljašce. Bylo to super čtivé a napínavé, doporučuji moc.
Hezký a trochu smutný ženský román o umírání babičky a soudržnosti rodiny. Moc hezky se to četlo, mohu vřele doporučit.
Druhý díl po knize Andělé smrti. Bohužel ani tady se mi nelíbily useknuté kapitoly, přeskakování z dějů. Chybělo mi hlubší rozpracování kapitol a dějů, i když toto bylo malinko lepší než první díl. Za mě slabý průměr.
Skvěle popsaný život, kariéra i některé kauzy. Tuto knihu by si měli jako povinnou četbu přečíst všichni, kterým není lhostejné, co se děje v naší zemi.
Nuda, nebavilo mě to, jen za dobrý závěr dávám 3 hvězdu, jinak jen za 2 hvězdy. Bohužel za mě nee.
Bohužel na mě moc popisné, zdlouhavé, nudné....nedočteno, odkládám.
Knížka mě mile překvapila. Zajímavý a nepředvídatelný děj psychothrilleru. Doporučuji.
Opět skvělé, nepředvídatelné, napínavé. Autorka nezklamala. Doporučuji.
Nebylo to vůbec špatné, dala bych i 4 hvězdy, kdyby mě občas neprudilo nudné rozepisování sex. scén a pokusů hlavní hrdinky a neustálé opakování traumatu z dospívání. Myslím, že to bylo trochu zbytečné. Jinak se mi kniha líbila. námět dobrý a hned se pouštím do druhého dílu.
Výborně napsané, super čtivé. Rozplétání starého případu přináší i rozmotávání klubka vztahů mezi místními. Moc mě to bavilo a mohu doporučit.
Drsné, ponuré, psychologické. 12 letá dívka hledá sama sebe, plácá se v tom, je psychicky nevyrovnaná.. Příběh je velmi silný a depresivní.