perpe2a komentáře u knih
Třetí díl švédské krimisérie, opět skvělé. Rozhodně mohu doporučit. Díly je ovšem nutné číst po sobě, protože dějová linka hlavních hrdinů se stále vyvíjí. Za mě povedená série a jdu na další díl.
Druhý díl švédské krimi série. Hlavní postavy Erica- spisovatelka a Patrik- policista, jejichž osudy se prolnou. Život v poklidném městečku naruší vraždy mladých dívek a probíhá vyšetřování. Nečekejte žádné násilí, ani brutalitu. Je to velice hezky napsaná detektivka. Těším se na další díly.
Smutné a místy až depresivní povídky ze života, napsané tak, že vás chytnou za srdce a vyvolají rozporuplné emoce a nálady. Skvělé, doporučuji.
Vynikající psychothriller o spisovatelce, zasazený do prostředí Cornwallu. Řeší se sesterské vztahy, rodinné záležitosti, křivdy, pomsta. Čtivé, kniha se nedá odložit a ten závěr, super.
Druhý díl série. Je to příběh o lásce, pomstě, zradě. Hlavní postava Faye- velmi tvrdá a silná žena. Super se četlo, děj pěkně ubíhal.
Rodinný psychologický thriller z Koreje. Desetiletá dívka s vražednými sklony, která má adoptivní rodiče a řeší se vztahy macecha-dívka. Druhá dějová linka sériový vrah. Moc dobře napsané, super se četlo, doporučuji milovníkům thrillerů a dramat.
Jednoduchý, naivní, ženský román. Oddechovka, u které hlava odpočívá a nepřemýšlí.
Kdybych mohla, dám 6 hvězd. Jsou knihy, které se Vám vryjí pod kůži a zůstanou navždy. A tato je jedna z nich. Slova jsou zbytečná. Prostě si ji musíte přečíst a sami pochopíte, proč je pro tuto knihu 5 hvězd nedostatečných.
Podprůměr, zklamání. Velké a naivní mezery v ději. Neeeeeee, tohle ne.
Velmi čtivé, zajímavé. Psychoromán. Do poslední chvíle nevíš, kdo je vrah. Moc doporučuji.
No průměr. Vrah, který uniká, mění identitu, žena vyšetřovatelka....obehrané téma. Další díl si nebudu pořizovat, nezaujalo mě.
Trochu psycho a trochu román. Moc se mi to líbilo a rozhodně doporučuji. Neotřelé téma útěku týrané ženy od manžela a následně budování nového života.
Vynikající zimní thriller z prostředí snowboardistů, ledovců, Alp. Četlo se jedním dechem, skvěle zamotaný děj, samozřejmě by se dalo najít nějaké ale...., přesto celkový dojem super čtení.
Krásný a milý román o jedné knize, její pouti a mnoha lidech a jejich příbězích. Psáno formou dopisů a za mě milé pohlazení po duši.
Thriller, vyšetřovatelky jsou dvě ženy a sériový vrah. Začátek knihy a konec wow, střed lepší průměr. Ale celkově to stojí za přečtení, líbilo se mi.
Slabý odvar prvních dvou dílů. Myslím, že další díly už kupovat nebudu. Zbytečně se to natahuje, aby si čtenář kupoval další a další díl a to je škoda. Kdyby se příběhy spojily a vznikly třeba jen dva, tři díly, bylo by to lepší.
Psychorodinné drama. Mě se to moc líbilo. Pořád jsem si přála a doufala, že závěr bude jiný, neustále jsem hltala další a další stránky a chtěla vědět, kdy už.., co se stane dál...Velmi čtivé a doporučuji mooooc.
2. díl s vyšetřovatelkou Kate. Je to super čtivé, moc se mi to líbilo a za mě Robert Bryndza zkrátka umí :-)
Výborné psychodrama, děj ubíhá rychle, dobře se to čte, nemůžeš knihu odložit, protože prostě potřebuješ nutně znát pravdu. Moc doporučuji.