Pet007 komentáře u knih
Skvělá kniha. Napínavá, odehrávající se v několika časových rovinách ve Švédsku, Číně, Americe a Africe. Ta Afrika se mi zdála už zbytečná. Jinak výborná detektivka s politickým pozadím.
Je to kniha, který vás vyděsí a pokud máte děti, budete se bát o to více. Podobné případy se bohužel stávají a proto si jejich pachatelé zaslouží trest smrti, aby už nic podobného spáchat nemohli.
Byla to dlouhá cesta z Anglie přes Norsko, Island, Grónsko, Rusko...v krutých dobách a v primitivních podmínkách. A určitě bylo lepší být mužem než ženou. Rozhodovala fyzická síla a peníze nebyly tou hlavní modlou jako dnes.
Kniha se mi líbila. Film jsem viděla také, ale většinou dávám přednost knize. Všichni tušíme, že mocní lidé mají různé metody a zcela jiný žebříček hodnot. Bohužel mají v rukou i naše životy...
Kniha se mi líbila, příběh konečně vyvrcholil. Sexuální scény jsem sice už chvílemi vynechávala, výměnu mailů přehlížela a vnitřní bohyně jsem si raději nevšímala, ale jinak hodnotím velmi kladně. Člověk se knihy chytne a už ji nepustí:)
Knížky od Ludmily Vaňkové jsem vždycky zbožňovala, ale už to nějak není ono, příliš postav, příliš osudů.
Dobrá kniha. Člověk by si řekl, že je to tak jednoduše napsané, že by o svém dětství zvládl taky napsat. Ale není to tak. Je to stručné a mistrovské.
Knihu jsem vyhrála v soutěži od Neoluxoru, sama bych si tento žánr nevybrala, sci-fi není moje parketa. Když už jsem ji tedy měla, tak jsem ji i přečetla:) Dobrý příběh. Napínavý. Není to o něčem, co se už stalo, ale co se může stát, pokud lidstvo nezmění svůj žebříček hodnot.
Bylo to jedno z mých prvních setkání s cestopisem a tuto knihu mám dokonce i doma. Byla jsem nadšená.
Od knihy jsem čekala hodně, malinko mne zklamala, ale prý existuje i lepší překlad. Vadily mi anglické věty vkládané do textu. Knihu jsem dočetla, protože ke konci byla hodně napínavá.
Úžasná kniha, ke které jsem se několikrát vrátila.
Ráda jsem se vrátila ke starým známým. Naštěstí autorka předchozí díly na začátku stručně připomíná, tak jsem se chytla dobře. Kňiha přečtená za večer.
Skvělá klasika. Poklidný anglický venkov naruší inzerát, který oznámí vraždu. Vše je potřeba probrat na odpoledním čaji.
Snad žádný Dick Francis nemůže zklamat. Novinář bojuje proti bandě padouchů, kteří se neštítí ničeho. Napsané slovo je mocná zbraň a někteří lidé mají strach, protože nemají čisté svědomí.
Výborná kniha. Byla jsem na Listování a to mne navnadilo. Zmínila jsem se a dostala milý dárek od Ježíška. Početla jsem si. Zasmála se. Zakroutila hlavou nad tímto světem. Vtažena do děje. Doporučuji.
PS: Menší formát do kabelky je další plus a hezké fotky, nejsem odborník, ale mně se líbily.
Dobrý příběh mělce vyprávěný. Upozornění, že život pro některé nachystá velké zkoušky. Litujeme je, ale nejsme vtaženi do jejich osudu.
Výborná kniha. Mám ráda knihy od Dicka Francise. Nikdy mne žádná nezklamala, i když se točí jen kolem dostihových koní. Je to úžasný svět díky krásným a vznešeným zvířatům, jež lidé milují, ale i zneužívají kvůli zisku.
Kniha je opravdu skvělá. Než jsem po ní sáhla, váhala jsem, protože mne příliš nelákala doba a ani místo děje. Ale nejdůležitější je prostě příběh hlavního hrdiny. Nebyl bez bázně a hany, měl své chyby, přesto byl úžasný. Přejme si, aby takových lidí bylo i v reálném životě více. Ne, není to sluníčkář, je to Člověk.
Celkem dobrá kniha. Pro každého život není procházka růžovou zahradou.