Pet007 Pet007 komentáře u knih

Porodní bába z harému Porodní bába z harému Roberta Rich

Oddechovka s dobrým tématem.

09.04.2017

Dítě, které v noci našlo slunce Dítě, které v noci našlo slunce Luca Di Fulvio

Super kniha. Nedala se přečíst na jeden zátah, ale já to zkusila. Četla jsem do čtvrt na dvě.

09.04.2017 4 z 5

Králův klenotník Králův klenotník Alexandre Dumas, st.

Celkem zklamání.

09.04.2017 1 z 5

Kráska a Zvíře Kráska a Zvíře Barbara Hambly

Nápad dobrý. Jen mi to pŕišlo takové nedodělané.

18.03.2017 2 z 5

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Dobrá kniha. Pustila jsem se do ni bohužel v období nečtení. Začátek nebyl tak úchvatný jako konec, ale to je asi v pořádku. Jednu myšlenku by si měli vzít k srdci všichni: Měj na paměti, že v našem světě je pravda to, co tvrdí mocní, ne něco, co existuje samo o sobě.

11.03.2017

Jak neuloupit smaragd Jak neuloupit smaragd Donald E. Westlake

Knihu jsem začínala číst dvakrát a podruhé se povedlo. Člověk se nemá nikdy vzdávat.

22.01.2017 1 z 5

Všechno, co potřebuješ ke štěstí Všechno, co potřebuješ ke štěstí Éric-Emmanuel Schmitt

Povídky jsem zvládla. Některá byla lepší, jiná horší. Celkově nic zázračného.

28.12.2016 2 z 5

Osud mě má rád Osud mě má rád Simona Monyová (p)

Pohádka pro ženy. Taky se tomu říká červená knihovna. Prostě útlá oddechovka.

15.11.2016 2 z 5

Psí dědek Psí dědek Michel Guibert

Celkem dobrá kniha na podzimní podvečer. Hlavní hrdinka si užívá života a jednoho krásného rána leží na dlažbě před domem, kde bydlela se svým milencem a s ostatními zajímavými sousedy. Příběh není dlouhý, celkem všední a věřím, že se tak mohl stát i doopravdy.

16.10.2016 3 z 5

Žabí bratrstvo Žabí bratrstvo Edgar Wallace

Dobrá kniha. Dobrá společnice pro sezení ve volební komisi. Čas s ní utíkal rychleji.

09.10.2016 3 z 5

Malý kamarád Malý kamarád Donna Tartt

Konečně jsem knihu včera večer zdolala. Chvilku mne i bavila, připomněla mi Prázdné místo, jen byla zbytečně rozvláčná a konec jsem moc nepochopila. Sociální rozdíly v demokratické kapitalistické společnosti prostě přináší problémy.

05.10.2016 3 z 5

Marie Kristýna, nejmilejší dcera Marie Terezie Marie Kristýna, nejmilejší dcera Marie Terezie Jiří Hanibal

Je to další kniha od Jiřího Hanibala, kterou jsem přečetla. Je o něco lepší než Polyxena, ale úplně odvázaná jsem z ní nebyla.

11.09.2016 3 z 5

Sedmadvacet detektivů Sedmadvacet detektivů Janet Hutchings

Knihou jsem se prokousávala dlouho. Jedná se o povídky, tak jsem nit neztratila. Některá povídka byla lepší, jiná horší.

03.09.2016 3 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Chvilku jsem si myslela, že jsem knihu už četla, protože autor vzpomíná, případně odkazuje na jiné případy. Nemesis se mi líbila, ale nebylo to tak, že bych se nemohla odtrhnout.

06.08.2016 4 z 5

Zločiny pro dva Zločiny pro dva Agatha Christie

Zábavná kniha. Dalo se od ní odejít, aniž by člověk ztratil nit příběhu, neboť příběhů-případů bylo více. Tušila jsem, že vše dobře dopadne, proto jsem se při čtení bála jen trochu. Zahřála mne u srdce.

29.07.2016 4 z 5

Vražda v Národní katedrále Vražda v Národní katedrále Margaret Truman

Celkem ucházející detektivka. Příběh dobrý. Politické intriky mne rušily.

18.07.2016 3 z 5

Zelený lučištník Zelený lučištník Edgar Wallace

Trochu zamotaná ale dobrá kniha.

12.07.2016 4 z 5

Malomocná 3 Malomocná 3 Helena Mniszkówna

Nemám ráda smutné konce.

11.07.2016 3 z 5

Malomocná 2 Malomocná 2 Helena Mniszkówna

Druhý díl se mi zdá ještě lepší než ten první. Z protivenství nám vyklíčila láska.

10.07.2016 4 z 5

Malomocná 1 Malomocná 1 Helena Mniszkówna

Dobrá kniha za 5 Kč z burzy vyřazených knih. Historická oddechovka pro ženy od polské spisovatelky.

10.07.2016 3 z 5