Péťa11 komentáře u knih
Ještě nikdy se mi nestalo abych přečetla knížku za 4 hodiny. Knížka se četla velmi dobře, místy jsem se i docela nasmála. Krásná oddechovka na večer. Doporučuji
Úžasná knížka. Četla jsem zž docela dost knížek o upírech ale tadle je zase uplně jiná, strašně se mi zamlouvali hlavní postavy Violet a Kaspar..... už se těším na další díl :) akorát si myslím že v něm hlavní roli bude hrát ta první hrdinka a ne violet
Musím říct, že tato kniha je jedním slovem prostě úžasná. Přečetla jsem jí jedním dechem asi tak za den a půl. Podle anotace a komentářů jsem čekala, že knížka bude pěkná, ale že až takhle. Hlavní hrdinové jsou úžasní i ty vedlejší postavy jsou bezva...... no už víc k tomu psát nebudu... jinak bych se moc rozepsala........ A už se strašně těším na další díl, doufám že vyjde brzo :D
Meg Cabot je prostě ůžasná spisovatelka. Četla jsem od ní už hodně knih a u každé jsem si říkala .... tak ještě jednu kapitolu.... ještě jednu kapitolu až z toho vždycky bylo 8 nebo deset, její knížky se opravdu čtou jední dechem a tata kniha není vyjímkou. U této knihy jsem se docela často zasmála a pobavila. Klidně by mohl být další díl :D
Moc hezké zakončení. Akorát bych možná přidala kapitolu nebo dvě o tom co se děle když odešli z Avalonu.... jinak překrásná serie, nelituju toho, že jsem si ji přečetla
Krásné zakončení serie... ikdyž bych klidně mohla číst další díly. Vůbec by mi to nevadilo. :)
No co k tomu dodat, knihy od této autorky jsou jako droga. jednou začnete a už nemůžete přestat.
Opět se mi tento díl strašně líbil. Adrian je prostě úžasný :D
Moc pěkná knížka. Všem doporučuji. Z počátku jsem moc nevěřila, že se mi bude tato knížka líbit, jelikož mám ráda romantické příběhy z fantasy. Ale od první chvíle jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Chvílema jsem se i nemohla udržet se smíchem, chvílema jsem byla naštvaná na Abby pak zase na Travise. Chvílema jsem si myslela, že je Travis nějakej narušenej psichopat. :) ale ten konec mě uplně dostal. Ukápla i slzička. Moc pěkná knížka
Moc krásná knížka. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Dokonce bych uvítala pokračování.....zdál se mi ten konec takový useklý...... ale všem doporučuji....