petr3954 komentáře u knih
Vzkaz paní 8130 o 6 komentářů níže - Jen bych doplnil ty mladé muže o "mladí muži a mladé ženy byli něčeho podobného schopni"
Kniha se mi moc líbila. Mám rád sport a mám k němu doma přes 200 knih. Tuto knihu jsem si nechal nadělit Ježíškem, protože je o sportovcích, kteří na rozdíl od dnešních sportovců, kdy se ve sportu točí nemorální peníze, sport dělali čistě jen z lásky k němu. Měli úplně jiný vztah k republice, hymně, vlajce, k reprezentaci. A právem jsou našim sportovním párem číslo jedna.
Naprosto skvělá kniha. Nejsem knihomol jako spousta lidí tady a tak si dovolím napsat, že je to nejlepší kniha, jakou jsem kdy četl. Jsem Čech nejen při mistrovství světa v hokeji. Tady mi při čtení běhal mráz po zádech. Dávám jednoznačně 5 hvězd. Koupil jsem již další knihy, ale obávám se, že tuto již nic nemůže překonat... Snad pro mé češství. Snad Zrádci??? To ale příště.
Mistrně napsané. Člověkovi až bylo líto, že mu to nevyšlo. Tento román asi doporučí každý.
Stejný komentář jako u prvního dílu. Perfektní kniha? No, americký kýčovitý bestseller. Silný příběh, který jsem žral, hltal a věřil mu!!! A pak jsem spadl tvrdě na zem.
Perfektní kniha? No, americký kýčovitý bestseller. Silný příběh, který jsem žral a věřil mu!!! A pak spadl tvrdě na zem.
Vojtěch Steklač je se svou partou mezi ikonami dětské literatury.
To dobrodružství se mí líbilo. Celé to jel v jedněch trenkách, které pral tak desetkrát :-)
Depresivnejší knihu jsem zatím nečetl. Podruhé bych si jí nekoupil. Je to celkově blbě napsané. Ztráta peněz i času to číst.
Klasika, vynikající kniha o hlouposti všech světových konfliktů. Bohužel my jsme jen ovce v rukou "pomazaných" :-(
Sváťa super borec, kniha nic moc. Ale část jde na jeho další RAAMy, tak OK.
Vojtěch Steklač to napsal naprosto famózně. Je to jedna z nejlepších dětských knih.