Petra-1 Petra-1 komentáře u knih

Abhorsenka Abhorsenka Garth Nix

Lirael Lirael Garth Nix

Celou sérii jsem cetla už před dlouhou dobou, ale všechny knihy byly skvělé. Dokonce jsem je četla několikrát. Tuhle sérii miluji. Originální svět, který není těžké pochopit. Miluji citát na obalu knihy.

Sabriel Sabriel Garth Nix

Celou sérii jsem cetla už před nějakou dobou, ale všechny knihy byly skvělé. Dokonce jsem je četla několikrát. Tuhle sérii miluji. Originální svět, který není těžké pochopit.

Lov Lov Elle Kennedy

Kniha je opravdu taková oddechovka pro dobrou náladu.Hlavní hrdinka mi nebyla příliš sympatická, je to taková trošku nanynka. Jinak kniha je taková trošku bez děje a plná očekávaných "zvratů". Jak už tu někdo psal, začíná mi připadat, že knihy od autorky jsou si příliš podobné.

11.11.2019 3 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Krásná kniha, která ve vás vzbudí emoce. Kniha v sobě nese ponaučení pro všechny, kdo ji budou číst. Jen ze začátku jsem se musela trochu prokousávat. Rozhodně originální téma. Jen nečekejte humor a vtipy, tahle kniha je spíš takové to Aaaach.

11.11.2019 4 z 5

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Velmi zvláštní kniha, pořád nevím, co si pořádně o knize myslet. Zajímavá hrdinka a zajímavý pohled na svět. Za přečtení určitě stojí, budete si ji pamatovat dlouho.

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Skvělá odpočinková kniha. Pět hvězd dávám za zajímavé zpracování, kde vypráví příběh kluk a nebere si servítky. Já jsem se opravdu bavila.

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Kniha mě nedokázala tolik vtáhnout do děje. Možná je to tím, že je psaná z pohledu vypravěče, což u podobných knih příliš nemusím.

09.11.2019 3 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Zajímavá kniha, dobrá zápletka. Ke konci až moc přesazená. Určitě doporučuji k přečtení.

Půlnoční setkání Půlnoční setkání Suzanne Enoch

Skvělá kniha, vtipná a erotická.

09.11.2019 5 z 5

Sametový anděl Sametový anděl Jude Deveraux (p)

Nádherná kniha. Oba hlavní hrdinové jsou úžasní. Vtáhne do děje

09.11.2019 5 z 5

Sametová píseň Sametová píseň Jude Deveraux (p)

Hezká kniha, ale pro mě nejslabší že seria, ale i tak určitě stojí za přečtení.

09.11.2019 3 z 5

Horský samet Horský samet Jude Deveraux (p)

Celou sérii jsme četla před velmi dlouhou dobou. Ale líbila se mi tolik, že si jjei dej pamatuji ještě dnes. Tato série byla byla první od autorky, kterou jsem cetla. Skvělé postavy a konečně poradna bojovnice v knize.

09.11.2019 5 z 5

Sametový slib Sametový slib Jude Deveraux (p)

Skvělá kniha. Vtáhne do děje a rychle se čte.

Plamen v srdci Plamen v srdci Suzanne Enoch

Skvělá kniha se skvělými postavami. Krasně se čte a vtáhne do děje.

Anglický hrdina Anglický hrdina Suzanne Enoch

Opět zajímavá kniha, trochu smutny příběh.

Pokořený svůdce Pokořený svůdce Suzanne Enoch

Skvělá kniha,zajímavá zápletka, skvěle se čte a hlavní postavy jsem si hned zamilovala.

Londýnský prostopášník Londýnský prostopášník Suzanne Enoch

Skvělá kniha, jedna z mých nejoblíbenějších historických romancí. Velmi vtipná a hlavní postavy jsou prostě úžasné.

Sním o tobě Sním o tobě Lisa Kleypas

Velmi hezká kniha.

Přijdu si pro tebe Přijdu si pro tebe Lisa Kleypas

Velmi dobrá kniha. Vtipná a se zajímavou zápletkou.