Petra-Nela komentáře u knih
Astrid Lindgren patří mezi mě oblíbené spisovatelé, Knížka se mě moc líbila.
Knížku mě půjčila malá neteř Klárka, pěkně ilustrace a příběhy, i některé básničky byly pěkně.
Knížku mám doma už 30 let, ale četla jsem jj poprvé, moc se mě líbila, zatím všechny knížky co jsem četla od Ch. Pike byly skvělé
Že začátku jsem měla pocit že je k tomu první díl, ale asi neni
Nádherná knížka, v Paříži jsem byla na tři a zase se tam ráda podívám, tentokrát obohacena vědomostí z této knihy.
Ráda bych se do Bretaňe podívala, musí to být nádhera
Druhý díl jsem si koupila už jak vyšel, ale nečetla to. Teprve před pár měsíci se mi podařilo koupit první díl, takže jsem ho přečetla a teď se těším na 2
Příběh skvělý, mám ráda knížky kde se zabývají dobrým jídlem a pitím. I když charakter Xanthe mě ležela mírně na nervy
Četla jsem tu knížku, a teď jsem si přečetla komentáře a zjistila jsem že Smrt že záhrobí ke napsána před touhle knížkou, a marně jsem si hlavu lámala jestli mám i první díl a nebyl vydaný, škoda
Příběh zajímavý, ale přijde mě že knihy od Piké mají skoro stejné téma.
Z této knihy vyplívá ponaučení že jsou občas jiné věci důležité.
Velice zajímavý příběh o chlapci s Aspergerovým syndromem. Knížka je velice dobře napsaná.
Úplně jsem zapomněla o čem ta knížka byla, má to divný konec
První knížka co jsem četla od tohoto autora, trvalo mě tři týdny než jsem to dočetla, přišlo mě to špatné napsané, nezáživné, s porovnáním s jinými autory.
Knihu jsem četla do výzvy, hezky příběh, i detailně popsány hrůzy kterým čelili obyvatelé Londýna, bylo to pěkné zpracování příběhu.
Knížku jsem koupila pro svou malou neteř, sama jsem si ji četla a moc se mi líbila, doufám že neteři se také bude líbit, ráda bych si přečetla všechny knížky