Petra101 Petra101 komentáře u knih

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Ubrala jsem jednu hvezdu za ten začátek,neseděly mi tam moc hlavní postavy a jejich vztah. Postupně jsem psaní přicházela na chuť a konec byl nakonec i dojemným okamzikem :) vrahem jsem byla překvapena. Policajtka ze mě asi nebude,já bych ho neodhadla :)

21.03.2022 4 z 5

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Ubrala jsem jednu hvězdičku za trochu nudný úvod, ke knize jsem se, jako u jiných, hned honem nevracela,abych četla...ale za půlkou jsem se už začetla a bylo to napínavé čtení,jak to všechno vlastně bude...odpočinutí od brutalit a sériových vrahů, ale i tak Coben umí zaujmout a píše dobře.

10.03.2022 4 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Přemýšlela jsem,zda ubrat hvězdičku nebo ne,nakonec jsem nechala pět hvězd,i když... Zápletka super,bylo to hodně drsné a líbí se mi prolínání dějových linek, na konci to do sebe vše pěkně západne a vy prostě jen čumíte. Vraha jsem neodhadla,ani mě to nenapadlo :) ale Lottie jako matka ..to je teda děs,myslela jsem,že se to zlepší,ale houby .. jsem zvědavá,jak se to vyvine mezi ní a Boydem.

10.02.2022 5 z 5

Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

První jsem se nějak nemohla začíst, ale pak to byla jízda jako vždy u Rakera. Nevěděla jsem, jestli přeci jen není vše jinak s Derryn a ono hle....Konec mě překvapil,zase jsem to vůbec neodhadla. Těším se na další knihu a už jdu na ni. Doporučuji,neztrácela jsem se vubec,všemu jde rozumět a překombinované? To ani ne,prostě jízda.

15.12.2021 5 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

První ze série s Martinem a mně se to líbilo,budu číst dál a moc se těším,jak to vše dopadne.

12.10.2021 5 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Třetí díl ságy se mi líbil. Dobře se mi četl, přímo jsem to hltala jako předchozí dva.

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Kniha se četla dobře. Na konci jsem byla překvapená, toto jsem teda nečekala. Byla to první kniha od Miniera, ale jeho styl psaní se mi líbí.

Tma Tma Bernard Minier

Kniha se mi líbila, i když ze začátku jsem se trošku nemohla začíst. Nakonec jsem to hltala jako předchozí dvě od tohoto autora. Knihu doporučuji. Začínám číst Noc, tak jsem zvědavá.

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Napinava knizka,která je plna lzi a opravdu vůbec nevíte,komu a čemu verit.. vraha jsem neuhadla,myslela jsem si na nekoho jineho. Bylo to dobre pocteni na par odpoledni.

25.02.2023 5 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Knihu jsem dočetla,i když žádnym 'jednim dechem'.. moc mě nezaujala,i když byla lepší než Okamžiky štěstí. Můj šálek kávy to asi nebude. P.Hartla si teď na dlouho chvíli odpustím. Je to takové odpočinkové čtení,trošku místy i nudné.

21.10.2022 3 z 5

Nikomu ani slovo Nikomu ani slovo Harlan Coben

Napínavé,dobře se to četlo,hlavní hrdina sympaťák a byla jsem opravdu napnutá jak kšandy,jak to všechno dopadne.. abyste věděli opravdu jak to bylo,je nutno dočíst až do samého konce a budete jistě překvapení,jako já :)

02.09.2022 5 z 5

Už teď jsi mrtvá Už teď jsi mrtvá Sharon J. Bolton

Tak nakonec dočteno jedním dechem,i když mi myšlenkové pochody hlavní hrdinky místy lezly trochu na nervy..ale ..konec překvapivý,jak už to Bolton umí, čuměla jsem a říkala si jakože..cože ?? Téma zajímavé a trochu i smutné. Let balónem přesto jeste zvážím :)

12.07.2022 5 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Kniha byla dobře napsaná, hlavní hrdinka Jude je sympatická a těším se na další díl. Ubiram jednu hvězdičku za ten podle mě rychle vyřešeny konec. Na ctecce jsem si říkala,že to není možné,že mam 20%do konce a ještě se tam pomalu nic neděje..ale doporučuji i tak přečíst.

30.03.2022 4 z 5

Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

Uff,to byla zase jízda, nemohla jsem večer jít spát,dokud jsem to nedočetla. Bylo to napínavé jako vždycky. Až mně je líto,že už mám vše od Weavera přečtené, Rakera jsem si zamilovala. Skvělé prostě.

06.01.2022 5 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Nejlepší kniha z celé série. Líbil se mi i film. Kniha se rychle četla a závěr.. nosuper pecka...

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Skvělá kniha, prostě s RB nešlápnete vedle. Trochu sexuálního násilí sice v knize bylo,ale četla jsem i horší věci.. Konec překvapivý,neuhádla jsem vůbec. Zajímavé. Erika mě baví. Škoda, že to nevyšlo s Petersonem.

05.05.2024 5 z 5

Vlastní spravedlnost Vlastní spravedlnost Camilla Läckberg

Další díl série a musím říct, že opravdu napínavé a skvěle se to četlo. Vrah mě ani nenapadl, bylo to zajímavé rozuzlení,koukala jsem jako myš

25.04.2024 5 z 5

Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Dočteno jedním dechem,jak jsem byla zvědavá,jak to dopadne. Vraha jsem trošičku tušila,ale příběh byl napínavý, neotřelý, líbilo se mi to. Těším se na další díly.

21.03.2024 5 z 5

Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Libilo se mi to, Patrik s Erikou mi jsou sympatičtí. Vraha jsem neuhadla teda vůbec. Akorát mohlo jeste dojit k rozuzleni s Annou a Lucasem...

01.03.2024 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Knihu jsem si nechtě přečetla podruhé,ale byla prostě skvělá. Nedám na Bryndzu dopustit a za tři dny jsem ji slupla..no..skoro na jeden zátah :) Erika je boží. Těším se na další.

13.01.2024 5 z 5