Petra186 komentáře u knih
Tato kniha by měla být povinná četba, pro ty, kteří ještě nemají děti, pro ty, co již mají a hlavně, pro učitele od MŠ po prostě všechny ! Skvělá kniha! Přiznám se, že jsem čekala trochu jiný příběh, ale zklamaná rozhodně nejsem. Opravdu všem doporučuji přečíst!
Výborná knížka, je pravda, že jsem si v půlce knihy říkala, proč je to tak zdlouhavé, ale díky tomu jsem si více přiblížila válku a vše kolem. Překvapivý, velmi překvapivý konec.
Madonnu obdivuji od mala, když jsem knihu dostala, přečetla jsem ji jedním dechem. Zajímalo mě, jak žila jako malé dítě a jak se z ní stala hvězda popu. Stále se ke knížce/životopisu vracím.
Pokračování příběhu, který není "normální" :(. Neskutečné, jak silný Dave je !
Skvělá kniha, nedokázala jsem se odtrhnout. Zápletky, napětí, prostě vše. Doporučuji.
Velmi zajímavá knížka! Měli by si jí přečíst i lidé, kteří rozhodují o naší budoucnosti...
Další přečtená kniha od Hartla, tentokrát mohla být kratší, ale přesto opět pohodové čtení a zajímavé zvraty.
Velmi zvláštní krásná kniha. Nic jsem od ní nečekala a opravdu zajímavé čtení.
Velmi zajímavá knížka z prostředí, o kterém ráda čtu a zajímá mě. Stáhla jsem si už i seriál :).
Hezky zpracované téma rasismu, ze začátku trochu táhlé, ale od půlky jsem se nemohla odtrhnout a úplně jsem se vžila do děje. Určitě ještě sáhnu po dalších knížkách této autorky.
Přečteny oba díly, tuto tématiku mám ráda, kniha se mi líbila a doporučuji. Čte se sama.
Tato kniha je má druhá přečtená o komunitě Mormonů. Je to celé velmi smutné a vždy mě potěší, když se dětem podaří utéct z tohoto divného světa. Je mi líto žen, které rodí dítě za dítětem a v jakým podmínkách musí vychovávat své děti bez pomoci. Sdílení manžela s dalšími manželkami nemluvě. V tomto příběhu se stala velká tragédie jen díky neschopnosti muže postarat se, jak má! Kniha se hezky čte, je na kapitoly.
Všechny 3 díly přečteny jedním dechem. Jsem ráda, že má Dave syna a dokáže se k němu chovat láskyplně. Pořád musím myslet na tento příběh a nutí mě zamyslet se a více si vážit života.
Průměrná knížka, průměrné informace. NIC SVĚTABORNÉHO JSEM SE NEDOZVĚDĚLA :)
Kniha je vhodná jak pro rodiče, tak pro vychovatele, učitele, instruktory zájmových kroužků. Zajímavé typy na hry atd. Určitě doporučuji
Příběh se odehrává především na lodi, což mě moc nebavilo. Bylo to dost předvídající.
Červená knihovna, chyběl mi nějaký nápad, ale četla se dobře
Zvláštní příběh, nad kterým se člověk musí zamyslet.