Petra28 komentáře u knih
HOST rozhodně nezklamal. Kniha je velmi čtivá. Příběh zajímavě postavený. Rozhodně se těším na pokračování.
.. četla jsem před prázdninovým pobytem v Paříži .. svůj účel to maximálně splnilo :-)
Nebýt toho příšerného názvu, dala bych pět :-) ... bavila jsem se.
Byl jsem zvědavá ... začátek mi šel poněkud ztuha ... těch přirovnání bylo až příliš. Ale jak jsem si zvykla, tak to bylo příjemné čtení. Pravděpodobně sáhnu i po dalším díle.
Nejspíš jsem čekala něco jiného. Určitě jsou v knize místa k zamyšlení .. to hodnotím velmi dobře ... ale to "nadpřirozeno" je až příliš nadpřirozené.
Jsem překvapená, mile.
J. bych umlátila žufánkem. Byla naprosto příšerná :-) ... mimo realitu. Naopak styl psaní to všechno krásně vyrovnal. Mám ráda knížky, které mě baví, které sednou do unavené nálady a pomůžou mi odpočinout, zrelaxovat. Tady a teď to naprosto splnilo.
A závěr? za ten je ta pátá hvězdička.
Zvláštní čtení. Rozhodně silné téma .. těžké téma. Pokřivené vnímání je bohužel realita. Posuzování podle skořápky. A co vnitřek?
Rozhodně jsem ráda, že jsem si knížku přečetla.
Pěkná oddechovka, přečetla jsem ji za večer. Jen mi přijde že na pár mladých lidí je toho naloženo přespříliš.
Mám ty příběhy ráda .. skvělé na proložení žánrů, odpočinek. Knížka naprosto splnila účel. A pokud vyjde další, určitě přečtu.
... takové divné pocity .. rychlé, roztřesené, ten stihomam kape z každé stránky. Ale to nic nemění na tom, že jsem byla zvědavá jak to s HP dopadne :-)
Líbilo. Velmi dobrá a zajímavá zápletka. Řešení z pohledu "dětí". Nemožnost pomoci z venčí ... žádný "přítel" na telefonu. Určitě si přečtu pokračování ... jsem hrozně zvědavá :-)
Není nutné se nijak rozepisovat. Knihu jsem přečetla. Žádné velké překvapení se nekonalo. Průměr.
Dobrá detektivka pro oddech ... po nastínění základní kostry, byl příběh dost předvídatelný.
Moc jsem nevěděla co od knihy očekávat. Fajn pohádka pro náctileté a výš :-) Příběh byl zajímavý. A konec naprosto zřejmě otevírá možnosti dalšího pokračování.
Vůbec mě nemrzí, že jsem po knize sáhla .. naopak. Pěkná oddychovka.
třetí Jack za sebou ... a Virginie stále v nedohlednu :) ... pěkné, příjemné čtení, žádné zklamání
... líbilo a moc. Parádně mi sedla. Moc se mi líbil styl psaní, anglické vsuvky :-) .. pochechtávala jsem se u toho. Knížka měla spád, nic vyloženě přitaženého za vlasy, logické souvislosti.
Rozhodně sáhnu i po třetím díle.