Petra28 Petra28 komentáře u knih

Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

HOST rozhodně nezklamal. Kniha je velmi čtivá. Příběh zajímavě postavený. Rozhodně se těším na pokračování.

31.10.2015 5 z 5

Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

.. četla jsem před prázdninovým pobytem v Paříži .. svůj účel to maximálně splnilo :-)

18.08.2015 4 z 5

Hřebec Hřebec Alice Clayton

Nebýt toho příšerného názvu, dala bych pět :-) ... bavila jsem se.

22.06.2015 4 z 5

Mrtvá šelma Mrtvá šelma Jiří W. Procházka

Byl jsem zvědavá ... začátek mi šel poněkud ztuha ... těch přirovnání bylo až příliš. Ale jak jsem si zvykla, tak to bylo příjemné čtení. Pravděpodobně sáhnu i po dalším díle.

22.06.2015 4 z 5

Pád vzhůru Pád vzhůru Gary Van Haas

Nejspíš jsem čekala něco jiného. Určitě jsou v knize místa k zamyšlení .. to hodnotím velmi dobře ... ale to "nadpřirozeno" je až příliš nadpřirozené.

28.05.2015 3 z 5

S kým dnes budeš spát? S kým dnes budeš spát? Madeleine Wickham

.. slabé .... "náhod" na můj vkus až příliš.

28.05.2015 3 z 5

Tady a teď Tady a teď Adele Parks

Jsem překvapená, mile.
J. bych umlátila žufánkem. Byla naprosto příšerná :-) ... mimo realitu. Naopak styl psaní to všechno krásně vyrovnal. Mám ráda knížky, které mě baví, které sednou do unavené nálady a pomůžou mi odpočinout, zrelaxovat. Tady a teď to naprosto splnilo.
A závěr? za ten je ta pátá hvězdička.

23.04.2015 5 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Úplně mimo můj oblíbený žánr, příjemné překvapení.

28.03.2015 4 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Q mě baví.

27.02.2015 5 z 5

Alice v říši divů (a taky před zrcadlem) Alice v říši divů (a taky před zrcadlem) Sarai Walker

Zvláštní čtení. Rozhodně silné téma .. těžké téma. Pokřivené vnímání je bohužel realita. Posuzování podle skořápky. A co vnitřek?
Rozhodně jsem ráda, že jsem si knížku přečetla.

26.01.2015 4 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Pěkná oddechovka, přečetla jsem ji za večer. Jen mi přijde že na pár mladých lidí je toho naloženo přespříliš.

17.11.2014 4 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Mám ty příběhy ráda .. skvělé na proložení žánrů, odpočinek. Knížka naprosto splnila účel. A pokud vyjde další, určitě přečtu.

15.11.2014 4 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Příjemná víkendová oddechovka.

02.11.2014 3 z 5

Bubble Bubble Anders de la Motte

... takové divné pocity .. rychlé, roztřesené, ten stihomam kape z každé stránky. Ale to nic nemění na tom, že jsem byla zvědavá jak to s HP dopadne :-)

29.10.2014 3 z 5

Monument 14 Monument 14 Emmy Laybourne

Líbilo. Velmi dobrá a zajímavá zápletka. Řešení z pohledu "dětí". Nemožnost pomoci z venčí ... žádný "přítel" na telefonu. Určitě si přečtu pokračování ... jsem hrozně zvědavá :-)

24.10.2014 4 z 5

Šest let Šest let Harlan Coben

Není nutné se nijak rozepisovat. Knihu jsem přečetla. Žádné velké překvapení se nekonalo. Průměr.

03.10.2014 3 z 5

Tři vteřiny Tři vteřiny Anders Roslund

Dobrá detektivka pro oddech ... po nastínění základní kostry, byl příběh dost předvídatelný.

12.09.2014 4 z 5

Napůl zlý Napůl zlý Sally Green

Moc jsem nevěděla co od knihy očekávat. Fajn pohádka pro náctileté a výš :-) Příběh byl zajímavý. A konec naprosto zřejmě otevírá možnosti dalšího pokračování.
Vůbec mě nemrzí, že jsem po knize sáhla .. naopak. Pěkná oddychovka.

23.06.2014 5 z 5

Muž na odstřel Muž na odstřel Lee Child

třetí Jack za sebou ... a Virginie stále v nedohlednu :) ... pěkné, příjemné čtení, žádné zklamání

15.06.2014 5 z 5

Buzz Buzz Anders de la Motte

... líbilo a moc. Parádně mi sedla. Moc se mi líbil styl psaní, anglické vsuvky :-) .. pochechtávala jsem se u toho. Knížka měla spád, nic vyloženě přitaženého za vlasy, logické souvislosti.
Rozhodně sáhnu i po třetím díle.

01.06.2014 5 z 5