petraLI petraLI komentáře u knih

Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Začátek knihy byl zábavný, čtivý a poutavě psaný. Za polovinou knihy se mi však příběh už táhl, bylo to stále dokola. Nicméně Josh byl sympatický hezoun se srdcem na dlani a Lucy dobrosrdečná Jahůdka. I přes menší zádrhel se mi kniha líbila.

26.09.2023 4 z 5

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Kniha se mi líbila. Příběh hezky plynul, vtipné i dojemné momenty nechyběly. Jediné malinké mínus je téma rakovina a smrt. Mám radši šťastnější témata.
Shen asi nikdy nezklame, skvělá spisovatelka.

12.08.2023 5 z 5

Každá ráda kamaráda Každá ráda kamaráda Christina Lauren

Moc hezké počtení. Příjemná, romantická oddechovka.

08.08.2023 5 z 5

Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Tak tohle opravdu ne! Půl knihy za mnou a myslím, že mi praskne hlava z pošahaného tatíka, nevyspělé a hysterické Anny. Nemá to ani hlavu ani patu, takže knihu odkládám a třeba někdy jindy. Bohužel.

19.04.2023 2 z 5

Tiché vody Tiché vody Brittainy C. Cherry

Ačkoliv je kniha zajímavě napsána, tak mě příběh nějak neoslovil. Maggie se stal traumatický zážitek, ale nemyslím si, že je to důvod zaseknout se na 20let. Kniha vlastně o ničem nebyla, jen o sebelítosti. Brooks mi byl velmi sympatický i ostatní postavy. Jejich trpělivost neznala meze.

08.04.2023 2 z 5

Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

Tohle bylo trochu na hlavu. Na jedné straně čtu jak se k smrti nenávidí a po otočení na následující stranu se bezhlavě milují. Autorka to na můj vkus trochu uspěchala.

03.02.2023 1 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Přišlo mi to trochu dětinské, po týdnu láska jako trám. Přesto knihu hodnotím jako takovou příjemnou romantickou klasiku.

22.12.2022 3 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Nevím jestli to je překladem, ale styl psaní u této knihy mi nesedí. Takhle to asi dopadá, když střílíte knihy, jako Baťa cvičky. Posledním knihám chybí šmrnc, šťáva. Dámy jsou skvělé spisovatelky, ale množstvím knih, které vydávají si spíše škodí.

14.12.2022 1 z 5

Liliana Liliana Anna Szafrańska

Začátek knihy je napsaný velmi dobře a poutavě. Autorka perfektně vystihla život týrané ženy a jejího dítka. Oskárka mi bylo líto, tak malé stvoření a musí přihlížet tomu všemu. Bohužel od jejich útěku byla kniha strašně předvídatelná, uspěchaná a taky na můj vkus hrozně přeslazená.

10.10.2022 3 z 5

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

To byl šrumec. Na jedné stránce ji zaměstnal jako svou asistentku, otočím stránku a už spolu spí. Na další stránce byl konec a v zápětí na to dítě, shledáni a láska jako trám. KONEC. Hodně rychlé, ale příjemně napsané. O žádnou pecku se nejedná, ale přesto bych knihu hodnotila kladně. Taková odpočinková četba.

24.09.2022 3 z 5

Šíleně bohatý Šíleně bohatý Kylie Scott

Kniha mě vůbec nezaujala.

17.08.2022 1 z 5

Odsuď mě Odsuď mě J. L. Beck

Co tohle to bylo? Myslím, že se autorce povedla kniha s nejrychlejším dějem všech dob. Kdyby byla více propracovaná a trochu napínavá, myslím, že by to nebylo špatné. Bohužel takto mě příliš neoslovila.

09.02.2022 1 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Tento díl opět nezklamal. Autorčin styl psaní mě baví.

15.10.2021 5 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Přiznám se, že u scény s kempováním jsem se opravdu zasmála. Zbytek už tak dobrý nebyl.

24.09.2021 3 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Kniha mě nějak neoslovila.

01.09.2021 2 z 5

Smlouva na lásku Smlouva na lásku Alessandra Torre

Tak tohle byla kniha vlastně o ničem. Jen sex, sex a znovu sex. Sice jsem jí dočetla, ale pochybuji, že se k ní ještě někdy vrátím. Nijak mě neoslovila.

30.06.2021 1 z 5

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Dávám 4 hvězdy za opravdu vtipné momenty a hlášky ze strany Morgan. Zároveň mi však kniha přijde poněkud zdlouhavá. V některých částech jsem uvažovala, že knihu odložím. Nakonec jsem ji dočetla, a nebyla špatná. Zkusím ještě dvojku.

01.02.2021 3 z 5

Láska a jiné úkoly Láska a jiné úkoly Kasie West

Skvěle napsané, knihu jsem si užila. Možná jen ten konec mohl být trochu propracovanější. Přesto spokojenost.

10.01.2021 5 z 5

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Jasně tohle téma je v každé druhé knize, kdy se holka zakouká do svého nevlastního bratra, ale tady tohle mě nadchlo. Za mě pěkně a zajímavě napsaný příběh.

17.12.2020 5 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Tahle kniha mě dostala. Četla jsem všechny díly už několikrát, a pořád mě nepřestává bavit. Ten chlap je proste boží.

12.12.2020 5 z 5