petraLI petraLI komentáře u knih

Někdo jako já Někdo jako já Estelle Maskame

Trochu zklamání. Druhý díl je vlastně o ničem, celou knihu se řeší minulost, která je nakonec vyřešena na jedné straně. Nevěra taky zmizela jak mávnutím proutku. Bylo toho hodně nakousnu to, ale vlastně se nic zajímavého nedělo. Jsem zvědavá na třetí díl.

16.07.2023 2 z 5

Někdo jako ty Někdo jako ty Estelle Maskame

Kniha se mi líbila. Na můj vkus jsou některé reakce nepřiměřené, ale je to o náctiletých lidech, takže tam jsou emoce jak na horské dráze pochopitelné. Zápletka není špatná, ale Mila a ta její naivita.

16.07.2023 3 z 5

Dvakrát za uherský rok Dvakrát za uherský rok Christina Lauren

Od Christin jsem zvyklá na jinou kvalitu knih, nicméně příběh to nebyl špatný. Na můj vkus příliš naivní, ale příběh hezky plynul. Na Božského to rozhodně nemá.

13.07.2023 3 z 5

Ochraň mě Ochraň mě J. L. Beck

Příliš drsný, příliš rychlí. Kniha mi moc nesedla.

11.07.2023 2 z 5

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Hezky napsaná kniha. Knox skvělý kluk se srdcem na dlani a Ava silná, sympatická dívka. Young love story, ale pěkné a čtivé.

08.07.2023 5 z 5

Můj klenot Můj klenot Lauren Blakely

I když kniha byla hezky a vcelku vtipně napsaná, tak mi trochu pokulhával děj. Bylo to, tak nějak o ničem. Spencer byl zvláštní, ale dočteno a zakládám do knihovny.

30.06.2023 3 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Myslím, že Troy je tak trochu snem každé ženy. Tajemný, vášnivý, drsný. Co chce... to si vezme. Hašteření mezi Troyem a Sparrow bylo skvělé. Ta chemie byla úžasná, takže Shen opět nezklamala. Kniha se mi moc líbila.

17.06.2023 5 z 5

Tři drobné chybičky Tři drobné chybičky Nikki Sloane

Kdo chce číst knihu pouze o sexu bez nějakého děje, tak tohle bude vynikající volba. Jedná se o moji první knihu od této autorky a musím říct, že erotické scény umí popsat naprosto skvěle. To se však nedá říct o ději. Ovšem pokud máte chuť zrovna na tento druh četby, tak proč ne?!

16.05.2023 3 z 5

Plavba zlých snů Plavba zlých snů L. J. Shen

Z knihy mám smíšené pocity. K Nessy se chová celé město jakoby někoho minimálně zavraždila a ona jim to toleruje. Cruz je zlaté dítě, které nechce nikoho zklamat. Jejich role mi moc nesedí, ale za to jejich hašteření a slovní přestřelky jsou vtipné. Nakonec bych knihu hodnotila pozitivně až tedy na ten KNÍREK. To prosím ne! Knírek nikdy:))

05.05.2023 4 z 5

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Na druhý díl jsem se opravdu těšila. Nicméně jsem trochu zklamaná, protože kromě sexu a slz se toho moc nedělo. Elsa mi vyloženě lezla na nervy, její snaha mít na vrch jí vždy po prvním nezdaru pustila a tak to doplnila kaluží slz. No první díl pecka, druhý trochu zklamáni, tak uvidíme co nám přinese díl třetí.

29.04.2023 4 z 5

Chci tě zpátky! Chci tě zpátky! Katy Evans

Postavy byly sympatické, ale to je tak všechno. Kniha je vlastně o ničem a šíleně uspěchaná. Kdyby to trochu rozvedla a vložila nějakou zápletku, tak by to bylo zajímavější. Katy umí psát parádně, ale tady šlápla hodně vedle.

28.04.2023 2 z 5

Návrat do minulosti Návrat do minulosti Tijan (p)

První díl mě bavil, byl zajímavě napsaný, bohužel u druhého dílu se to autorce moc nepovedlo. Tijan je dobrá autorka, ale tato série se nepovedla.

26.04.2023 2 z 5

Slušný vybavení Slušný vybavení Lauren Blakely

Kniha mě bohužel nezaujala. Chyběla tomu jiskra a ani Wyatt mi nebyl nějak sympatický.

24.04.2023

Zatracená láska Zatracená láska Tess M. Puffrová

Tak tohle opravdu ne! Půl knihy za mnou a myslím, že mi praskne hlava z pošahaného tatíka, nevyspělé a hysterické Anny. Nemá to ani hlavu ani patu, takže knihu odkládám a třeba někdy jindy. Bohužel.

19.04.2023 2 z 5

Tiché vody Tiché vody Brittainy C. Cherry

Ačkoliv je kniha zajímavě napsána, tak mě příběh nějak neoslovil. Maggie se stal traumatický zážitek, ale nemyslím si, že je to důvod zaseknout se na 20let. Kniha vlastně o ničem nebyla, jen o sebelítosti. Brooks mi byl velmi sympatický i ostatní postavy. Jejich trpělivost neznala meze.

08.04.2023 2 z 5

Přitažlivost mezi námi Přitažlivost mezi námi Brittainy C. Cherry

Začátek knihy byl šíleny, opravdu to mělo pomalý rozjezd. Ani jedna postava mi nebyla sympatická. Lucy byla cáklá a Graham psycho. Naštěstí jsem u knihy vydržela a přesně v polovině to začalo být zajímavé. I když se zrovna nějak zajímavá zápletka nekonala, děj byl nakonec poutavě napsaný a dojemný. Šťastný konec se vším všudy. Příjemná kniha

01.04.2023 4 z 5

Polib mě znovu Polib mě znovu Stella Tack

Tady mi nebyla sympatická ani jedna postava. Přiběh mě nezaujal, takže pro tentokrát ji odložím a zkusim to zas za nějakou dobu.

27.03.2023 2 z 5

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Shen opět nezklamala. Sice to nebylo tak skvělé jako hříšníci, ale kniha mě bavila. Postavy jsou velmi sympatické. Příběh hezky utíká a slovní přestřelky jsou místy vtipné. Na další knihu se určitě těším.

25.03.2023 4 z 5

Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Poněkud zdlouhavá trilogie. Třetí díl je za mě nejslabší. Také bych si více početla o Ember a Wrenovi.

18.03.2023 3 z 5

Poškození Poškození Tijan (p)

V prvním díle byla Bailey trochu dětinská, ale v tomhle díle? je naprostý spratek. Kash má vlastně namísto partnerky, dítě o které se musí neustále starat. Druhý díl se mi nelíbil.

25.02.2023 2 z 5