PetrazÚstí PetrazÚstí komentáře u knih

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Skvělá a napínavá kniha a ten konec? Miluju konce tohoto typu, doporučuji vřele všem.

14.09.2021 5 z 5

Co mě naučil tučňák Co mě naučil tučňák Tom Michell

Milá knížka, je spíš povrchní než hluboká, ale četla se mi dobře.

14.09.2021 5 z 5

Rok kohouta Rok kohouta Tereza Boučková

Kniha mě vtáhla od první stránky, fascinující příběh mě bavil o to víc, když jsem zjistila, že, je to částečně podle skutečnosti.

13.09.2021 5 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Takhle série je prostě skvělá, oddychová, milá, zábavná, mám ji moc ráda. Chata ve Švýcarsku je moje nejoblíbenější kniha z této série, a to asi proto, že jsem tam nikdy nebyla, ale moc po tom toužím, proztím jsem si to užila alespoň prostředictvím těchto stránek, pila jsem horkou čokoládu a cítila kolem sebe obrovské útulno, nechala jsem plynout čas a taky jsem si koupila kuchařku tradičních švýcarských receptů. :-)

Désirée Désirée Annemarie Selinko

K téhle knize se vracím, poprvé jsem ji četla asi ve třinácti. Výborně jé, že hrdinka v knize roste, dospívá, vyvíjí se, a tak jsem rostla s ní a prožívala různé věci, které se s tím, co prožila ona nedaly srovnávat, ale vše jsem si odžila se stejnou vášní, jako ona. Je to moje nejoblíbenější kniha, kterou si čtu stále dokola.

Směšné lásky Směšné lásky Milan Kundera

Jedná z mých nejoblíbenějších Kunderových knih, je v ní všechno, přesto se o ní tolik nemluví, zastiňuje ji třeba Žert. Dovoluji si ale tvrdit, že tento jeho počin je jedním z nejlepších. Každá povídka je dokonale vybroušená.