Petruše90 komentáře u knih
Krásný příběh, krásné čtení, neustále probíhající děj. Spletité osudy hlavní hrdinky a jejich příbuzných. Doporučuji :)
Knížka do pohody :) Takové to pěkné téma jak se rozmazlená bohatá holka může zamilovat do obyčejného, ale inteligentního kluka. Stojí za přečtení :)
Ta mě dostala a další díly taky :D Tak rychlý spád děje jsem snad ještě nečetla, ještě ke všemu chytlavý děj, pořád musíte číst, abyste se dozvěděli co nejvíce, jak to dopadne, co se stane, nestane...Nejsem fanda sci-fi literatury, ale tohle je naprostá vyjímka, která potvrzuje pravidlo :D Na pohodu :)
Další životní příběh, naprosto úžasný. Popis prostředí, postav, životních zvyků Gejši, dějové linie... Silný příběh, mě se moc líbila, doporučuji :)
Úžasné dílo :) Pro mě je Dostojevskij mistr, moje neoblíbenější kniha. Děj, popis psychiky postav, naprosto super :)
Já nevím jak ostatní, ale já se normálně v některých pasážích i zasmála :D Hlavně teda na začátku, kde Veronika psala dopis na rozloučenou, nebo někde v půlce, kdo teda je nebo není blázen :D Asi jsme blázni všichni. Jinak konec měl rychlý spád, docela neočekávaný, optimistický, ale asi to je tak schválně. Stojí za přečtení :)
Kdo si chce odpočinout od pracovních, školních a dalších povinností, především těch manželských teda, ať si přečtu tuhle knížku. Super :D
Tuhle knížku by měl přečíst každý, než se vydá do světa drog. Četla jsem ji několikrát a neustále mě překvapovala, až hrozila čím dál tím víc. I film byl odstrašující. Kniha zajímavá, reálná...
Než se tou knihou člověk prokouše... Celkem složité čtení, ale povídky vtipné, které stojí za přečtení :))
Prostě super :D A ještě více, přečetla jsem jen jedním dechem, nasmála jsem se. Od Wildeho nej tvorba :)
Prima komedie, skvěle se četla, pobavíte se, ale nejlepší tvorbu má Shakespeare stejně v tragédiích :)
Jestli se dá říct - skvělá tragedie, tak je to skvělá tragedie :) Shakespeare to uměl.
Nejkrásnější romantika, taková nemá obdoby :D :D Prostě Shakespeare :)
Proč je kniha lepší než film? Protože jedině v knize jsou popsány veškeré detaily děje a člověk si sám vytvořit obraz v hlavě :) Chvilkama jako bych četla v odborné literatuře, ale to vůbec nevadilo, člověk se aspoň dověděl, že cirkev není až tak svatá. V některých částí jsem souhlasila, v některých ne, ale jinak super knížka faaaakt :) Ale film taky dobrý, filmovým tvůrcům taky šest hvězdiček :))) Doporučuji.
Knihy ze života jsou nejlepší, ať už byl jakýkoliv. Jako tenhle.
S touhle knihou jsem byla hned hotová :) V dobrém slova smyslu, spád děje dobrý, vtipné, pěkně napsané. Co se týče filmu... Příběh byl zachován, ale kniha mnohem mnohem lepší.
Zatím jsem od Pattersona četla jen tuhle knihu, ale má prý aj lepší. Přesto... mě se líbila :)
Pro mě super detektivka :) Našla jsem ji v knihovně u našich a vždycky při čtení jsem se zžila z dobou, i když jsem byla úplné mimino, protože mi to strašně připomínalo scenérii českých detektivek, které běželi v televizi :D Fakt super :)