Petruše90 komentáře u knih
Kvído...:D skvělá humoristická, oddechová knížka. Určitě přečíst :)
Pohodové čtení k odpočinku :) Pěkná česká klasika.
Skvělá detektivka nejen v knižní podobě, ale i v podobě filmové. Napínavá, rychle čtivá, plynoucí děj :) Prima.
Už je dlouho, co jsem to četla, ale tak hezký klasický příběh lásky :)
Nikdy jsem komiks nečetla a nechápu proč, ale už jsem to napravila :) Narazila jsem na to náhodou, tak jsem si řekla, proč ne. Na komiks nejsem ani ten laik, ale moc se mi to líbilo, příběh, scénář, obrázky... Vážně super a obdivuju tu práci. Mám v plánu přečíst si další :)
Hodně dobrých povídek s hororovým tématem :) Některé se mi líbily víc, některé zase míň... Ale určo stojí za přečtení :)
Tak takový popis pachů a vůní jsem nikdy nečetla. Cítila jsem je s hlavní postavou :D Fakt super jak autor dokázal takhle vůně vnímat. Vždycky jsem se divila, jak je sám sebou Grenouille nadšený :D Ale ani se nedivím, ošálit lidi vůní a ještě z člověka... Konec měl celkem rychlý spád, ale jinak super. Určitě stojí za přečtení :)
Kniha super, příběh super... Prostě Mika :) Stojí za přečtení, určitě :)
Klasika :) Hamižnost lidí po penězích byla vždycky a vždycky bude :D Prima komedie :)
Čtivá, vtipná, reálná :) lidi by neměli lhát, pokud to neumí, pak se do toho zamotají a vznikne super dílo :D
Mám ráda psychologické romány a příběhy, kde se ukazuje, jaká církev opravdu byla. Doporučuji :)
Příběh pěkný, ale někdy až moc popisu, pak jsem se celkem nudila než k něčemu došlo. Jinak dílo fakt dobré :)
Je to dávno, co jsem knihu četla, ale byla pěkná. Příběh tehdy ne moc oblíbených katů. Na starou češtinu si zvyknete :)
Shakespearova komedie :) a skvělá :)
Ač mám Dostojevskiho ráda, nevím proč, ale zrovna toto se mi nějak moc dobře nečetlo, byť šlo o další příběh mezilidských vztahů. V jeho knihách jsem je čítávala dost často. Asi jsem na to nebyla naladěna, kdo ví :D morálka neopomenuta :) ale stojí za to si to přečíst :)
Satirická četba :D člověk se u toho zasměje, Dostojevskij opět popisuje mezilidské vztahy.
Lidská blbost nemá hranice, asi to tady tak pan mistr popisoval :)
Mám ráda Dostojevského, jeho styl psaní, jeho charakteristiky postav ( jejich myšlení, pocity, psychika ), napínavý příběh, nepominul morálku jak je jeho zvykem. Stojí za přečtení :)
Souhlasím s abcbobo, příběh zajímavý, ukazuje druhou tvář katolické církve, ale četlo se mi to fakt nějak divně, někdy jsem musela odstavec přečíst znova, nedávalo to smysl.
Není romantika jako romantika :) Pěkný román, určitě stojí za přečtení :)