petruska85 komentáře u knih
Mám ráda knihy podle skutečné události, o to horší je, že se to muselo stát. Až poté co oběti zveřejní svůj příběh se začne řešit, jak by se jim dalo pomoci.
Poutavý příběh už od prvních stránek knížky. Už skoro od začátku se ví, kdo za tím vším stojí, ael samotné rozuzlení přijde až na konci. Přečetla jsem ji za večer.
Kniha z lékařského prostředí, kde se nikdo neštítí ničeho
moje 2 kniha od této autorky a opět nezklamala. Chvílemi mi běhal až mráz po zádech, kdy líčí setkání s minulostí. mohu jen doporučit
další díl o Vaškovi, nenechám si ujít ani filmové zpracování
Série o dvojčatech, která je naprosto fantastická. Po přeštení jsem toužila být na takovém internátě a nosit uniformu.
Kniha, ke které se ráda vracím. Má moc hezký děj, ale pro dnešní puberťáky asi není pochopitelný.
Moc pěkný příběh, prolínání osudů . Určitě si přečtu i další knihy této autorky.
Pěkný příběh, hodně ze života. Chvílemi to sice působilo dopresivně, ale mělo to něco do sebe.
Zajímavý příběh, který spojuje minulost s přítomností. Hezké čtení, určitě není jediné od této autorky co si přečtu.
Moc hezky napsaný příběh. Jak i sněhová kalamita dokáže spojit rozpadající se manželství.
Naprosto nádherná kniha ze šumavského prostředí. Patří do mých nejoblíbenějších. Je tak krásně napsaná, že kdykoli je nějaký splín, má ten dar mi vrátit zase síly a chuť. Pokaždé když ji čtu najdu něco nového. Moc doporučuji.
Pěkné oddychové čtení, lehce erotické. Jako odpočinek po náročném dni.
Ze začátku celkem zajímavá kniha, ale postupem to bylo zmatené. Čekala jsem od toho víc, samotný obal je daleko lepší.
Naprosto skvělá autorka, která umí napsat krásné detektivky. Všechny její knihy jsou skvělé.