petula22 petula22 komentáře u knih

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Napínavé, dobře rozepsané, zajímavá zápletka, spokojenost, snad bude pokračování.

03.07.2019 5 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Knížka mě chytla hned od začátku, bavila mě snad každá stránka, Lellemu jsem fandila, za mě skvělý thriller!!!

25.12.2019 5 z 5

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Místy zmatky v postavách, uvítala jsem kratší kapitoly....Mělo to spád, celkově zdařilá detektivka s drsnějším tématem, určitě si přečtu i další díla...

01.11.2019 4 z 5

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Knížka se četla sama, výstižně popsané období a nelehký život lidí od první světové války až po současnost.

26.08.2019 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Sice čtivě napsané, ale ....trochu přitažené za vlasy...

13.06.2019 2 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Kniha se mi líbila, zajímavý námět, sympatická postava profesora, četla se rychle. Závěr trochu "přehnaný" ale celkově to sedlo.

28.11.2018 4 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Autorův typický styl, já se pobavila :-)

20.11.2018 4 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Kniha opět nezklamala, četla se sama

03.04.2018 4 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Mě knížka nadchla, i když to není úplně můj žánr. Je skvěle napsaná, čtivá, zajímavý děj, za mě jednoznačně 5 hvězd.

12.03.2018 5 z 5

Jak jsi mohla Jak jsi mohla Heidi Perks

Ta knížka je skvělá!!! Nejen výborně napsaná, ale..hodně zvratů, napínavá, četla se sama....doporučuju!!

04.10.2019 5 z 5

Byly tady, a už nejsou Byly tady, a už nejsou Haylen Beck (p)

Napínavý thriller, který vás od začátku do konce drží ve střehu, doporučuji.

17.09.2019 5 z 5

Vražedná lhůta Vražedná lhůta Andreas Gruber

Pěkná detektivka, zajímavé propojení vražd s dětskou knížkou, stojí za to přečíst.

30.05.2019 4 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Skvělá detektivka, čtivá, propracovaná, celkově to vše sedlo. Určitě jdu do dalšího dílu!!

18.03.2019 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

četla se sama, závěr překvapil

15.03.2018 5 z 5

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Detektivka dobrá, čtivost se nedá upřít, hodně postav, přeskakujících kapitol..trochu zmatečné, nicméně čtyři hvězdy si zaslouží.

10.07.2019 4 z 5

Mlýn Mlýn Michal Vaněček

Nádherná knížka, která je smutná a současně umí i pobavit.

24.06.2019 5 z 5

Modrá Modrá Lucy Clarke

Napínavá, čtivá, super!!! Stejně jako Stíny nad zálivem, neměla chybu (až na pár překlepů, což se dá přežít)

28.02.2019 5 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Výborná knížka, přečtená jedním dechem.

28.08.2017

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Čtivost se upřít nedá, Lapena umí psát, za mě trochu nereálné/těžko uvěřitelné rozuzlení. Závěr vlastně pootevřený.

27.10.2024 3 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Bavily mě první 2/3 knihy, zápletka dobrá, celkem napínavé, propracované, poslední část..nevím...takový slabší dojezd, celkově za mě průměr.

07.01.2020 3 z 5