petula22 petula22 komentáře u knih

Šelma Šelma Andrew Mayne

Kniha se mi líbila, zajímavý námět, sympatická postava profesora, četla se rychle. Závěr trochu "přehnaný" ale celkově to sedlo.

28.11.2018 4 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Autorův typický styl, já se pobavila :-)

20.11.2018 4 z 5

Sběratel sněhu Sběratel sněhu Jan Štifter

Určitě stojí za přečtení, zajímavě propojené tři časové linie.

14.11.2018 4 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Skvělá knížka!!

12.11.2018 5 z 5

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Velmi čtivá, příjemná oddychovka. Příjemné překvapení : propojení postav z knížky Štěstí mi uniká mezi prsty. Líbil se mi popis stylu života ve Francii.

06.11.2018 4 z 5

Jepice Jepice James Hazel

Kniha mě od začátku nadchla, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Závěr trochu slabší, každopádně další díly si jistojistě přečtu.

02.11.2018 4 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Co dodat?! opět pecka!!! Knížku jsme přečetla za dva dny, napínavá, čtivá, nedá se od ní odtrhnout :-)

30.10.2018 5 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Knížka se mi líbila, dobře se četla.

22.10.2018 4 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Brrr...Carter je prostě PAN spisovatel..

03.10.2018 5 z 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Kniha je krásná, i když smutná...ale realita v té době taková byla...místy až běhá mráz po zádech, když si člověk uvědomí, co vše se za války odehrávalo. Psáno pohledem tří lidí...prostě 5 hvězd

26.09.2018 5 z 5

Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Čtivá, lehce napínavá, závěr nečekaný. Čekala jsem více "strašidelna", ale celkově stojí za přečtení .

20.09.2018 4 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

U knihy jsem se rozhodně nenudila, měla spád, žádná "nudná" místa.

11.09.2018 4 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Úžasná kniha, víc netřeba dodávat, vše již bylo napsané, DOPORUČUJI!!!

06.09.2018 5 z 5

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Moje prvotina od autora, byť tento žánr nevyhledávám, díky recenzím jsem neodolala...musím uznat, že kniha je velmi čtivá, námět i děj zajímavý...za mě hodně dobré

04.09.2018 4 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Moje prvotina od autorky, bestseller to sice není, ale já se celkem i pobavila.

28.08.2018 3 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Hodně emotivní kniha...vyprávění o válce z pohledu žen, pro mne spoustu nových informací...zasloužených pět hvězd

24.08.2018 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Knížka mne nezklamala, paní Mornštajnová je dle mého skvělá vypravěčka.

06.08.2018 4 z 5

Papíroví duchové Papíroví duchové Julia Heaberlin

Knihu jsem dočetla, ale spíše díky principu, že knihy dočítám, první dvě třetiny, nuda, zmatené, až poslední třetina knihy byla zajímavá, měla spád.

25.07.2018 2 z 5

Bílá tma Bílá tma Zdenka Hamerová

Mě se kniha velmi líbila, jednoduchá, čtivá, přečetla jsem za dva dny, za mě spokojenost.

23.07.2018 4 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Krásné čtení, byť krátké, za to velmi výstižné.

22.05.2018 5 z 5