Peťulka3 komentáře u knih
Zase paráda. A jestli je to inspirovaný skutečným příběhem, tak jsem opravdu ráda, že tady v ČR jsme relativně normální.
Ze začátku jsem si říkala, v čem je vlastně pointa příběhu. Pak to ale chytlo obvyklý grády a už to jelo. Ostatně jako vždy u Nesba.
Olsen zase nezklamal. Konec parádní. Těším se na další díl. Doufám, že bude brzo.
Tak že bude vrah tahle osoba, to mě nenapadlo ani na chvilku.
Další krásný příběh. Nevím jak to dělá, že jsem měla neustále potřebu číst a číst. A závěr krásnej.
Tak nějak nevím, co si o tom vlastně myslet a vlastně se ani nedokážu rozhodnout, jaký pocit z toho mám. Dost se to ve mně pere a zajímalo by mě, co tím spisovatelka chtěla říct. Téma zajímavé a rozhodně k zamyšlení, jen si myslím, že by si to určitě zasloužilo více stránek a začínám se přiklánět k tomu, že ten konec byl vlastně nedotažený.
Myslím si, že tohle je jeden z autorů, u kterého budu každou knihu psát tu samou recenzi. Prostě zase pecka!
Pohodové vánoční čtení. Krásné romantické příběhy, které se pak na konci spojí do společného happy endu
Spousta věcí mimo film. Hlavně co se konce týče. Bylo hezký dozvědět se, co bylo dál.
Cesta do Roklinky hodně zdlouhavá. Spousta scén, který se do filmu pochopitelně nevešly, ale celkově super.
Zase absolutní paráda. Prostě Nesbo to umí. Doufám,že se dočkáme dalšího HH.
To,že u každé její knížky brečím jako želva,beru jako důkaz,že ví co dělá.
I přes to,že to tu spousta lidí kritizovala,se mi to líbilo a nesouhlasím s kritikou v zdejších komentářích. Myslím,že by z toho mohl být hezký film a spousta dalších příběhu z Bradavic.
K Harrymu jsem se dostala až teď (Ve 24 letech). A moc se mi to líbilo. Těším se na další díl.
Moc hezké čtení. Smutné, hezké,nakonec všechno zapadající do sebe. Užila jsem si každou kapitolu.